Fit met Steffie maakt bewegen makkelijker voor iedereen
09 mei 2023 

Fit met Steffie maakt bewegen makkelijker voor iedereen

Bewegen is goed voor iedereen. Het zorgt ervoor dat we op een gezond gewicht blijven. Maar het is niet altijd even gemakkelijk om te kiezen welke beweegactiviteiten je allemaal kunt doen. Er zijn veel activiteiten die je kunt doen, maar hoe maak je hierin een keus?

Steffie heeft bewegen voor jou gemakkelijk gemaakt via het platform Fit met Steffie. Fit met Steffie is bedoeld voor iedereen die gemakkelijk wil bewegen. Door het invullen van de fitzoeker kun je verschillende beweegactiviteiten vinden die bij jou passen en die jij leuk vindt! Zo kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Thiro Training als kennispartner

Thiro Training heeft geholpen met de ontwikkeling van Fit met Steffie. Met de kennis die Thiro Training heeft over sport en bewegen, hebben we Steffie kunnen ondersteunen in het neerzetten van Fit met Steffie. Zo heeft Thiro Training ook geholpen met het testen van Fit met Steffie.


Hoe werkt het?

1. Ga naar de website

Ga via de link naar het platform van Fit met Steffie.

https://www.fitmetsteffie.nl/nl/home/

2. De fitzoeker

Voordat je gaat starten met bewegen, vul je de fitzoeker in. Deze fitzoeker helpt jou om de activiteiten te vinden die bij jou passen. Je geeft bijvoorbeeld aan of je:

  1. Alleen wil sporten of met anderen
  2. Binnen of buiten wilt sporten 
  3. Sterker wil worden
  4. Wil bewegen aan de hand van spelletjes
  5. En nog veel meer opties!

3. Kies een oefening die jou leuk lijkt

Wanneer je de fitzoeker hebt ingevuld, krijg jij de beweegactiviteiten te zien die bij jou passen. De gekleurde blokken geven per oefening aan welk thema de oefening heeft.

4. Aan de slag

Klik op een oefening die je leuk lijkt en ga aan de slag. Veel beweegplezier!

5. Spaar alle 100 stickers!

Als je een oefening hebt gedaan, kun je een sticker verdienen. Klik op klaar en je krijgt een sticker. Als je de oefening leuk vond, kun je de oefening bewaren in jouw favorieten. Deze oefening kun je hier terugvinden en zo vaak doen als je wilt.

Let op! Je hebt een account nodig om stickers te sparen. 

Heb je meer vragen over Fit met Steffie?

Klik dan op deze link https://www.fitmetsteffie.nl/nl/hoe-werkt-het-/. Hier vind je meer informatie en antwoord op jouw vragen.