Over Thiro Training

Wij geloven dat mensen met een verstandelijke beperking

en autisme, net als iedereen de kans moeten krijgen

om gezond en gelukkig door het leven te gaan

Onze missie

Ons verhaal begint bij oprichter Thiro. Hij heeft zelf familie met een verstandelijke beperking en autisme en is jaren als reisbegeleider voor deze doelgroep werkzaam geweest. Hij ontwikkelde hierdoor passie voor de doelgroep en wist het daardoor zeker: als sportkundige en leefstijlcoach wil hij de zorg voor deze groep mensen verbeteren. Met zijn bedrijf Thiro Training heeft hij als missie om mensen met een verstandelijke beperking en/of autisme te helpen om lekker in hun vel te zitten, zich fitter te voelen en zelfstandiger te worden. 


Inmiddels is het team gegroeid naar 14 collega's, werken we in meerdere regio's en werken we voor gemeenten, zorginstellingen, particulieren en sociale werkplaatsen. Wij worden gefinancierd vanuit de jeugdwet, wmo, wlz, zvw en subsidies. 

Ons team

Martijn

Martijn

Anne-Lotte

Dennis

Veerle

Thiro

Rob

Trainer van Thiro Training

Rhea

Trainer van Thiro Training

Ruben

Trainer van Thiro Training

Lotte

Trainer van Thiro Training

Mitch

Jobjan

De drie beloftes van Thiro Training

1. Professioneel

Ons team bestaat uit sportkundigen, psychomotorische therapeuten, leefstijlcoaches en sociaal pedagogisch hulpverleners. Wij werken alleen met mensen met een verstandelijke beperking en/of autisme omdat daar onze expertise ligt. 

2. Persoonlijk

Kenmerkend voor onze aanpak is dat wij echt een persoonlijke relatie opbouwen met de deelnemers. Ook betrekken we de sociale en professionele omgeving. Hierdoor voelt de deelnemer zich vertrouwd en ontstaat er ruimte om te ontwikkelen.

3. Plezier

Dat onze trainingen inhoudelijk sterk zijn is belangrijk, maar om het resultaat te bereiken moet het ook leuk zijn. Wij zorgen dat deelnemers al snel kleine succeservaringen opdoen, zodat hun zelfvertrouwen groeit. Zo werken we met kleine stapjes toe naar grote resultaten. 

Onze opdrachtgevers

Samenwerkingspartners

Stichting Maximaal Geluk verzorgt gelukstrainingen en geluksdagen aan volwassenen met een licht verstandelijke beperking. Ze vinden dat iedereen recht heeft op persoonlijke ontwikkeling en geluk. In het bijzonder die mensen die hier zelf geen geld voor hebben of het sociale netwerk missen.
The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website.
Flow Reizen organiseert begeleidt reizen naar de mooiste plekjes van de wereld. Dit doen zij voor mensen met een licht verstandelijke beperking, autisme, nah en epilepsie.
The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website.
Uniek Gezond is onze samenwerkingspartner in het noord van Nederland, specifiek Groningen. Tamar is de eigenaar en zij biedt sport- en leefstijl coaching aan. Tamar is gespecialiseerd in mensen met een verstandelijke beperking, down syndroom en autisme. 
The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website.

Trots lid van Social Enterprise

Thiro Training is een sociale onderneming waarbij het maken van impact centraal staat. Wij gaan voor een inclusieve samenleving met gelijke kansen voor iedereen. Wij zetten ons specifiek in voor mensen met een verstandelijke beperking en/of autisme omdat daar onze passie ligt. 

In welke regio's zijn wij actief?


Benieuwd wat ons team voor jou kan betekenen?

Plan dan vrijblijvend een kennismakingsgesprek in.