Sportprogramma’s

Thiro Training is specialist in sportprogramma’s voor mensen met een verstandelijke beperking en/of autisme. Wij verbeteren de vaardigheden en maken sporten met plezier èn resultaat mogelijk met sportprogramma’s, individueel of in groepen van zorginstellingen. Wij werken altijd intensief samen met ouders/begeleiders en de professionele omgeving.

Fysieke vaardigheden

Voor het verbeteren van de conditie, kracht, ontspanning, sport vaardigheden of toewerken naar een hardloopevenement maken wij programma’s op maat. Dit is leuk en je doet succeservaringen op.

Wil jij werken aan fysieke vaardigheden?

Sociaal emotionele vaardigheden

Voor persoonlijke ontwikkeling, zoals het vergroten van je weerbaarheid, je zelfvertrouwen en het aangeven van je wensen en grenzen. Met sport en beweegervaringen versterken we de sociale emotionele vaardigheden.

Wil jij werken aan sociaal-emotionele vaardigheden?

Begeleiden naar een sportvereniging

Sporten bij een vereniging kan ook voor jou zijn weggelegd. Wij werken samen met gemeentes en sportverenigingen om zoveel mogelijk kinderen en jongeren met een verstandelijke beperking en/of autisme de vaardigheden te leren, zodat zij bij de sportclub in de buurt kunnen sporten.

Droom jij van sporten bij een vereniging?

Resultaat en plezier gaan hand in hand!

Vragen of meer weten?