Zelf aan de slag om thuis meer te bewegen

Beweeg mee vanaf huis via ons platform en via de live video's van onze trainers. Zet vandaag nog de eerste stap naar een betere conditie. 

Herken jij dit?

Je wilt bewegen en vind het belangrijk om fit te blijven en andere mensen in de ontmoeten.

 1. Je wilt niet naar de sportschool of sportvereniging.
 2. Je kan niet sporten in groepen
 3. Je wordt minder fit en je conditie gaat achteruit

Is dit wat je graag zou willen?

Het afgelopen jaar hebben wij online video's en trainingen ontwikkeld voor mensen met een verstandelijke beperking en/of autisme.

Door deze video's kan je:

 • Thuis bewegen op jouw niveau
 • Met plezier bewegen en jouw conditie verbeteren
 • Ontspannen en plezier hebben
 • Andere mensen ontmoeten en spreken
 • Ervoor zorgen dat je lekker in je vel zit 

Op twee manieren helpen we jou

1. Een platform met video's

Op het platform staan video's waarmee je zelfstandig thuis fitter kan worden. Je logt in op jouw persoonlijke account en je kiest de video die je leuk vindt. 

Daardoor kan je iedere dag bewegen zonder dat je naar de sportschool of sportvereniging moet. Ook word je lid van Thiro Training community waardoor je nog steeds samen met andere mensen kan bewegen.

 • Meerdere thema's zoals conditie, kracht of buikspieren
 • Trainingen op licht, gemiddeld of zwaar niveau
 • Video's speciaal voor mensen met een verstandelijke beperking of autisme

2. Online trainen

Beweeg samen online met de trainers van Thiro Training. Je krijgt een persoonlijke link waarmee je kan inloggen om deel te nemen. Je beweegt samen met andere en de trainers van Thiro Training. Deze training is op jouw niveau, leuk en interactief.


En wat nog meer..

Persoonlijke kick off

De Kick Off is de eerste stap naar een gezonde leefstijl. We zorgen dat we allemaal gemotiveerd zijn, energie hebben en de systemen voor de video's werken om optimaal van start te gaan. 

Coaching via WhatsApp

Via WhatsApp geven we ondersteuning. Hier kan je al je vragen stellen over de video's, maar ook over bewegen, sporten en/of voeding. 

Maandelijkse training

We komen bij jou langs voor een Thiro Training training. Dit is een leuke training, op het niveau van jou of de groep. We leren jou ook veel, zodat je dit kan gebruiken in de video's die je zelf doet. 

Het werkboek

Dit werkboek geeft jou inzichten, vergroot je kennis en maakt je bewust om jouw leefstijl te veranderen. Dit doen we door werkvormen, ontworpen vanuit onze leefstijlcoach trajecten.  

Ervaringen van de kijkers:

"Door mijn drukke werk heb ik weinig tijd om te sporten, hierdoor komen de beweegvideo’s goed van pas. Naast de vaste training op vrijdag kan ik makkelijk na het werken nog bewegen aan de hand van een beweegvideo"
Chris - Soest

"Wekelijks doe ik een aantal keer sporten door naar de beweegvideo's te kijken. Ik vind de video's makkelijk om te volgen, hierdoor kan ik ze goed meedoen en blijft het voor mij ook leuk om te kijken"

Memphis - Utrecht
"Ik vind de beweegvideo's altijd leuk om te doen. Ze helpen mij om zelfstandig te gaan sporten en zijn een extra aanvullen op de trainingen die ik heb met Ruben. Zo heb ik voldoende beweging in de week en kan ik afvallen"
Margot - Bussem
Trainer van Thiro Training

Ga nu gratis aan de slag met de beweegvideo's

Laat hieronder jouw mailadres achter en Veerle neemt contact met jou op. Zij zorgt ervoor dat jij een vliegende start kan maken en plant de Kick Off met je in.