Leefstijlcoaching

Thiro Training is specialist in leefstijlcoaching voor mensen met een verstandelijke beperking en/of autisme. Je kunt bij ons terecht voor individuele leefstijlcoaching of voor leefstijlcoaching voor een groep van een zorginstelling. Wij werken altijd intensief samen met ouders/begeleiders en de professionele omgeving.

Individuele leefstijlcoaching

Het vergroten van kennis en vaardigheden op het gebied van voeding, beweging en gedrag zijn doelen van individuele leefstijlcoaching. Samen met de deelnemer, ouders/verzorgers en professionele omgeving beschrijven het doel.

Meer info over individuele leefstijlcoaching

CooL (zorgverzekering)

CooL is een programma voor leefstijlinterventie dat vergoed wordt vanuit de zorgverzekering. Het duurt twee jaar en er zijn groepsbijeenkomsten en individuele gesprekken. Je moet voldoen aan bepaalde voorwaarden om mee te doen aan dit programma.

Meer info over CooL

Workshops

Wij verzorgen ook inspirerende workshops over verbeteren van leefstijl. Deze zijn vooral geschikt voorwoongroepen of zorginstellingen. Het doel van de   workshops is kennis en vaardigheden van de cliënten te verbeteren.

Meer info over de workshops

Resultaat en plezier gaan hand in hand!

Vragen of meer weten?