Start met sporten voor kinderen met autisme!

Zet vandaag de eerste stap.

Wil jij graag sporten? Of wil je je kind laten sporten, maar weet je niet waar je moet beginnen? Lijkt het alsof het autisme van jouw kind het sporten in de weg staat? Thiro Training biedt de oplossing en is gespecialiseerd in sportprogramma’s. Wij helpen met het sporten voor kinderen met autisme. Benieuwd hoe we dit doen? Plan vandaag nog een gratis kennismaking in en start direct met het sporten voor kinderen met autisme!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Herken je dit?

Sporten is gezond, dat weten wij allemaal. Maar soms lukt het niet. Soms staat ons iets in de weg om een goede aansluiting te vinden bij een sportclub, of lukt het niet om kinderen weg te krijgen van de bank. Voor kinderen met autisme is het erg lastig om een juiste aansluiting te krijgen met sport. Thiro Training maakt speciaal voor hen unieke sportprogramma’s. Zo maken wij sporten toegankelijk voor kinderen met autisme. Wij helpen de kinderen hun persoonlijke doelen te behalen. Wij helpen om samen de persoonlijke top te bereiken. Sport is tenslotte het middel om je te ontwikkelen. Fysiek, maar ook sociaal!

Bekijk onze trainingen

Hoe zou het voor jou zijn als….

 

✓Je kunt sporten op je eigen niveau

✓Je sport als middel in zet om je te ontwikkelen

✓Je jouw persoonlijke top kunt bereiken

✓Je fit en sterk wordt

✓ Je zelfvertrouwen hebt

✓ Je met plezier door het leven gaat

Zo ziet sporten bij Thiro Training eruit!

Altijd op je eigen niveau werken aan jouw ontwikkeling.

Waarom zou je bij ons komen sporten?

Wij laten iedereen zijn persoonlijke top bereiken. Met een dosis enthousiasme, passie en geduld helpen wij kinderen met autisme om iedereen hun persoonlijke top te laten bereiken.

In het gehele traject werken wij intensief samen met de ouders, verzorgers en begeleiders van de zorginstelling. Op deze manier kunnen we onze krachten bundelen, om de impact en resultaten van onze programma’s zo optimaal mogelijk te maken.

Alles wat kinderen met autisme als een drempel kunnen ervaren, halen wij weg. Zo komen wij bijvoorbeeld naar jullie toe. Zo kan iedereen sporten in hun eigen erkende en veilige omgeving.

Ontdek het zelf

Wie geeft er training bij Thiro Training?

Thiro van Zijl | het ontstaan

Thiro van Zijl

Eigenaar Thiro Training

Ik ben de oprichter van Thiro Training. In 2015 ben ik Thiro Training gestart, omdat ik van mening ben dat iedereen de mogelijkheid moet hebben om te bewegen en sporten.

Thiro-training-Ilse

Ilse Kabel

Trainer sportprogramma’s en beleidsmedewerker

Met plezier en op een ontspannen manier werken aan jouw persoonlijke doelen, dat vind ik belangrijk. Door middel van leuke en soms ook spannende werkvormen gaan wij samen aan de slag.

Anne-Lotte Mulder trainer Thiro Training

Anne-Lotte Mulder

Trainer sportprogramma’s en leefstijlcoach

Kijk altijd naar mogelijkheden zo haal je het beste uit jezelf! Mijn naam is Anne-Lotte Mulder.

Martijn Hattink Trainer Thiro Training

Martijn Hattink

Afstudeerder en trainer

Samen kunnen we kijken naar wat er voor jou mogelijk is. Soms moet je jezelf hiervoor uitdagen, maar wie niks probeert zal ook nooit weten of het mogelijk is. Je kan namelijk altijd meer dan dat je zelf denkt.

Dit vinden wij belangrijk!

Plezier beleven

Sporten doen we niet alleen voor het afvallen, voor het plezier of de fysieke verbeteringen. Sporten is ook gewoon leuk! Wij maken van het sporten een plezierig uitje!

Contact met jou en jouw omgeving

Naast onze unieke programma’s, houden we ook veel contact met jou en jouw omgeving. Op deze mnier hoef je niets alleen te doen en gaan we samen naar jouw persoonlijke top.

Succeservaringen op doen

Elk kleine stapje is een succeservaring. Samen werken we in het programma aan nieuwe vaardigheden, op deze manier kun je dus ook nieuw gedrag aanleren.

Zet de eerste stap!

Plan een gratis kennismaking in en ontdek of sporten bij Thiro Training ook iets voor jou is!

1 op 1 sporten kan nog gewoon tijdens de corona crisis. Juist nu is investeren in jouw gezondheid nog belangrijker.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Sporten voor kinderen met autisme, hoe werkt het?

Het moet voor iedereen mogelijk zijn om te sporten, dat is de ambitie van Thiro Training. Wij maken sporten voor kinderen met autisme mogelijk. Wij zijn gespecialiseerd in sportprogramma’s voor mensen met een verstandelijke beperking en/of autisme. Sporten is gezond en daarom bieden wij op maat gemaakte sportprogramma’s aan. Je kunt kiezen uit de volgende sporten: fitness, bootcamp, boksen, hardlopen, wielrennen, tennis, basketbal, voetbal, sport en spel en zwemmen. Onze trainers hebben een enorme passie om jou je persoonlijke top te laten bereiken. Sporten voor kinderen met autisme vergroot de fysieke vaardigheden; je conditie verbetert, je wordt sterker en je kunt heerlijk ontspannen. Heb je altijd al een sportief doel willen bereiken zoals een 10 km loop? Wij gaan jou hierin begeleiden met een persoonlijke benadering en met groot geduld. Ook met kleine stapjes is groot resultaat te behalen. Het gaat bij ons niet alleen om het resultaat maar ook om het plezier! Sporten voor kinderen met autisme moet vooral leuk zijn. Daarbij verhoogt sporten de kwaliteit van leven van mensen met een verstandelijke beperking en/of autisme.

Sporten voor kinderen met autisme vergroot sociaal emotionele vaardigheden

Tijdens de trainingen komen er veel thema’s uit het dagelijks leven aan bod zoals omgaan met winst en verlies en het leren genieten van succes. Deze ervaringen zullen je weerbaarheid en zelfvertrouwen vergroten en je zult beter je wensen en grenzen aan kunnen geven. We oefenen ook met het maken van positieve gedachtes, het omgaan met emoties en we leren je om eerst na te denken voordat je dóet. Onze trainers hebben veel kennis van sport, voeding en bewegen. Sporten en een gezonde leefstijl versterken elkaar en je zult gezonder worden. Een sport- en leefstijlprogramma kan individueel gevolgd worden, maar ze zijn ook geschikt voor groepen van zorginstellingen. Wij hebben met onze jarenlange ervaring al geweldige resultaten gezien als organisaties een nieuw leefstijlbeleid doorvoerden.

Sporten voor kinderen met autisme: ook thuis mogelijk

Wil je het liefste thuis sporten in je vertrouwde omgeving? Sporten voor kinderen met autisme is ook thuis mogelijk met workout video’s. Dit zijn video’s voor beginners die ongeveer 5 à 10 minuten duren. Zo kun je gewoon in je eigen woonkamer aan de slag. Zou je graag lid willen worden van een reguliere sportclub? Ook daarbij kunnen wij jou begeleiden. We zoeken uit welke sport het beste bij jou past en en met sportieve werkvormen gaan wij jou helpen om lid te kunnen worden. Wij maken de stap naar een sportclub makkelijker.

Zet de eerste stap!

Plan een gratis kennismaking in en ontdek of sporten bij Thiro Training ook iets voor jou is!

1 op 1 sporten kan nog gewoon tijdens de corona crisis. Juist nu is investeren in jouw gezondheid nog belangrijker.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.