Start met sporten met een verstandelijke beperking!

Zet vandaag de eerste stap.

Wil jij graag sporten, maar weet je niet waar je moet beginnen? Dan ben je hier helemaal goed. Bij Thiro Training bieden wij namelijk sportprogramma’s aan voor mensen met een verstandelijke beperking. Plan vandaag nog een gratis kennismaking in.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Herken je dit?

Je weet dat sporten goed voor je is, maar het lukt je niet alleen? Je wil lekker in je lijf zitten en je gezond voelen. Het gamen, de bank, de serie of de tekening zorgen ervoor houden je binnen. Je weet dat bewegen goed voor je is, maar je weet niet waar je met een verstandelijke beperking kan sporten. Je wilt graag jouw doelen behalen. Dan ben je bij Thiro Training aan het juiste adres! Want wij willen jou helpen om jouw persoonlijke top te bereiken. Sport is het middel om je te ontwikkelen. 

Bekijk onze trainingen

Hoe zou het voor jou zijn als….

 

✓Je kunt sporten op je eigen niveau

✓Je sport als middel in zet om je te ontwikkelen

✓Je jouw persoonlijke top kunt bereiken

✓Je fit en sterk wordt

✓ Je zelfvertrouwen hebt

✓ Je met plezier door het leven gaat

Zo ziet sporten bij Thiro Training eruit!

Altijd op je eigen niveau werken aan jouw ontwikkeling.

Waarom zou je bij ons komen sporten?

Omdat wij iedereen met een verstandelijke beperking zijn persoonlijke top laten bereiken. Wij hebben oog voor jouw krachten en ontwikkelmogelijkheden.

We werken altijd intensief samen met ouders/verzorgers en begeleiders van de zorginstelling. We bundelen onze krachten, zodat de impact van onze programma’s maximaal is.

Wij nemen de ervaren drempels weg en zorgen ervoor dat jij de mogelijkheid hebt om te sporten en ontwikkelen.

Ontdek het zelf

Wie geeft er training bij Thiro Training?

Thiro van Zijl | het ontstaan

Thiro van Zijl

Eigenaar Thiro Training

Ik ben de oprichter van Thiro Training. In 2015 ben ik Thiro Training gestart, omdat ik van mening ben dat iedereen de mogelijkheid moet hebben om te bewegen en sporten.

Thiro-training-Ilse

Ilse Kabel

Trainer sportprogramma’s en beleidsmedewerker

Met plezier en op een ontspannen manier werken aan jouw persoonlijke doelen, dat vind ik belangrijk. Door middel van leuke en soms ook spannende werkvormen gaan wij samen aan de slag.

Anne-Lotte Mulder trainer Thiro Training

Anne-Lotte Mulder

Trainer sportprogramma’s en leefstijlcoach

Kijk altijd naar mogelijkheden zo haal je het beste uit jezelf! Mijn naam is Anne-Lotte Mulder.

Martijn Hattink Trainer Thiro Training

Martijn Hattink

Afstudeerder en trainer

Samen kunnen we kijken naar wat er voor jou mogelijk is. Soms moet je jezelf hiervoor uitdagen, maar wie niks probeert zal ook nooit weten of het mogelijk is. Je kan namelijk altijd meer dan dat je zelf denkt.

Dit vinden wij belangrijk!

Plezier beleven

Plezier hebben en genieten van het sporten is voor ons ontzettend belangrijk. Zo zorgen wij er namelijk voor dat jij met plezier naar de training gaat en we samen resultaat boeken.

Contact met jou en jouw omgeving

Buiten de trainingen om hebben we online contact met jou en jouw omgeving. Zo hoef jij het niet alleen te doen en werken we samen aan jouw persoonlijke top.

Succeservaringen op doen

Door kleine stapjes is iedere training weer een succeservaring. Samen werken we aan nieuwe vaardigheden zodat je nieuw gedrag aan kan leren.

Zet de eerste stap!

Plan een gratis kennismaking in en ontdek of sporten bij Thiro Training ook iets voor jou is!

1 op 1 sporten kan nog gewoon tijdens de corona crisis. Juist nu is investeren in jouw gezondheid nog belangrijker.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Sporten met een verstandelijke beperking, waar moet ik op letten?

Dat sport gezond is weten we allemaal, maar sporten met een verstandelijke beperking is niet vanzelfsprekend. Thiro Training heeft als missie om sport voor mensen met een verstandelijke beperking en/of autisme mogelijk te maken. Wij hebben hiervoor speciale sportprogramma’s ontwikkeld. Wij zorgen ervoor dat je met plezier sport en ook resultaat ziet. Onze trainers hebben een enorme passie voor sport en door hun persoonlijke benadering en grote geduld begeleiden ze jou stap voor stap naar je persoonlijke top. Voor de trainingen komen zij naar jou toe. Ze hebben veel kennis van sport, voeding en bewegen. Met op maat gemaakte sportprogramma’s van Thiro Training verbetert je conditie, ontwikkel je meer kracht, kun je je ontspannen of je werkt naar een bepaald doel zoals een duurloop van 10 km. Wij bieden de volgende sporten aan: fitness, bootcamp, boksen, hardlopen, wielrennen, tennis, basketbal, voetbal, sport en spel en zwemmen. Sporten met een verstandelijke beperking moet vooral leuk zijn en de kwaliteit van je leven verhogen. In combinatie met een leefstijlprogramma ben je echt goed bezig!

Sporten met een verstandelijke beperking in groepsverband

Wij bieden een unieke persoonlijke oplossing voor sporten met een verstandelijke beperking. Door te sporten word je niet alleen sterker en leniger, maar je sociaal emotionele vaardigheden zullen ook groter worden. Je krijgt meer zelfvertrouwen, je wordt weerbaarder en je kunt je wensen en grenzen beter aangeven. Ook leer je beter met je emoties om te gaan zodat je vaker blij zult zijn. Onze sport- en leefstijlprogramma’s kunnen individueel gevolgd worden maar ook groepen van zorginstelling kunnen hier gebruik van maken. Wij werken altijd samen met ouders/verzorgers en de zorgprofessionals. Met een leefstijlbeleid dat wij speciaal voor organisaties ontwikkelen kan de gezondheid en het welzijn van de cliënten enorm vooruit gaan. In de toekomst hopen wij een verandering teweeg te brengen in de zorg- welzijn- en sportsector. Gemeenten, welzijnsinstellingen weten ons steeds beter te vinden. Wij zijn innovatief als het gaat om sporten met een verstandelijke beperking!

Zet de stap naar lokale sportclubs!

Misschien wil je graag bij een reguliere sportclub in de buurt aansluiten? Ook daarbij krijg je van ons begeleiding. We gaan kijken welke sport er het beste bij je past en dan gaan we aan de slag. Met sportieve werkvormen, waarbij we zowel je fysieke als je sociaal emotionele vaardigheden verbeteren, maken wij de stap naar de sportclub makkelijker. Als er bij het kennismakingsgesprek met de club een match is dan kun je lid worden. De eerste tijd gaan wij met je mee naar de training om de stap zo makkelijk mogelijk te maken. Wij hopen dat jij met veel plezier zult sporten!

Zet de eerste stap!

Plan een gratis kennismaking in en ontdek of sporten bij Thiro Training ook iets voor jou is!

1 op 1 sporten kan nog gewoon tijdens de corona crisis. Juist nu is investeren in jouw gezondheid nog belangrijker.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.