Sporten met autisme?

Start met sporten!

Zet vandaag de eerste stap.

Sporten met autisme? Weet je niet waar je moet beginnen, maar wil je wel graag sporten en je fit voelen? Thiro Training biedt unieke sportprogramma’s aan voor mensen met autisme. Onze sportprogramma’s op maat sluiten uniek aan op wat jij zoekt! Plan vandaag nog een gratis kennismaking in en begin met sporten met autisme. Want sporten is voor iedereen!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Sporten met autisme voor iedereen!

Sporten is voor iedereen goed maar misschien ligt het voor jou wat moeilijk. Sommige mensen hebben een extra steuntje in de rug nodig en daar zorgt het team van Thiro Training voor. Wij maken sporten met autisme toegankelijk en bereikbaar voor iedereen! Wij richten ons op mensen met een verstandelijke beperking en/of autisme. Wij maken sporten met autisme mogelijk! Onze sportprogramma’s en leefstijlcoaching zijn speciaal ontwikkeld voor mensen met een verstandelijke beperking en/of autisme, want wij geloven dat iedereen de mogelijkheid moet hebben om te bewegen, te sporten en gezond te eten. Thiro Training is de enige in Nederland die hierin gespecialiseerd is. Wij hebben de afgelopen 3 jaren al meer dan 200 mensen begeleid en wij geloven dat resultaat en plezier hand in hand gaan! Onze programma’s kunnen individueel gevolgd worden maar zijn ook geschikt voor groepen. Wij werken altijd intensief samen met ouders/verzorgers en zorgprofessionals. Als je gaat sporten met autisme zul je merken dat er dingen gaan veranderen. Je zult je fitter gaan voelen, zelfstandiger worden en lekkerder in je vel zitten. Wij gaan niet over één nacht ijs en we willen je eerst goed leren kennen. We kijken wat er bij jou past en maken een persoonlijk plan. Bovenaan staat dat je vooral plezier moet hebben in de sport van jouw keuze!

Bekijk onze trainingen

Hoe zou het voor jou zijn als….

 

✓Je kunt sporten op je eigen niveau

✓Je sport als middel in zet om je te ontwikkelen

✓Je jouw persoonlijke top kunt bereiken

✓Je fit en sterk wordt

✓ Je zelfvertrouwen hebt

✓ Je met plezier door het leven gaat

Zo ziet sporten bij Thiro Training eruit!

Waarom zou je bij ons komen sporten?

Wij bieden een unieke oplossing op maat. Wij helpen iedereen om zijn of haar persoonlijke top te laten bereiken. Zo hebben wij oog voor jouw krachten en ontwikkelingsmogelijkheden.

Wij zijn er niet alleen voor het sporten. Wij zijn een intensief en actieve samenwerking binnen het systeem en netwerk om je heen. Zo bundelen we onze krachten, om de impact van onze sportprogramma’s maximaal te maken.

Alle mogelijke drempels die jij kunt ervaren met sporten, zullen wij voor je wegnemen. Zo kun jij je maximaal richten op het sporten en ontwikkeling!

Ontdek het zelf

Wie geeft er training bij Thiro Training?

Thiro van Zijl | het ontstaan

Thiro van Zijl

Eigenaar Thiro Training

Ik ben de oprichter van Thiro Training. In 2015 ben ik Thiro Training gestart, omdat ik van mening ben dat iedereen de mogelijkheid moet hebben om te bewegen en sporten.

Thiro-training-Ilse

Ilse Kabel

Trainer sportprogramma’s en beleidsmedewerker

Met plezier en op een ontspannen manier werken aan jouw persoonlijke doelen, dat vind ik belangrijk. Door middel van leuke en soms ook spannende werkvormen gaan wij samen aan de slag.

Anne-Lotte Mulder trainer Thiro Training

Anne-Lotte Mulder

Trainer sportprogramma’s en leefstijlcoach

Kijk altijd naar mogelijkheden zo haal je het beste uit jezelf! Mijn naam is Anne-Lotte Mulder.

Martijn Hattink Trainer Thiro Training

Martijn Hattink

Afstudeerder en trainer

Samen kunnen we kijken naar wat er voor jou mogelijk is. Soms moet je jezelf hiervoor uitdagen, maar wie niks probeert zal ook nooit weten of het mogelijk is. Je kan namelijk altijd meer dan dat je zelf denkt.

Dit vinden wij belangrijk!

Plezier beleven

Plezier hebben en genieten van het sporten is voor ons ontzettend belangrijk. Zo zorgen wij er namelijk voor dat jij met plezier naar de training gaat en we samen resultaat boeken.

Contact met jou en je systeem

Buiten de trainingen om hebben we online contact met jou en jouw systeem. Zo hoef jij het niet alleen te doen en werken we samen aan jouw persoonlijke top.

Succeservaringen opdoen

Door kleine stapjes is iedere training weer een succeservaring. Samen werken we aan nieuwe vaardigheden zodat je nieuw gedrag aan kan leren.

Zet de eerste stap!

Als jij of je begeleider vragen hebt over sporten met autisme dan kunt je altijd via het contactformulier op deze website of per mail contact met ons opnemen. Je kunt al veel informatie op deze website lezen maar misschien heb je nog vragen over de financiering, de locatie of de duur van het traject. Je kunt ook altijd een kennismakingsgesprek inplannen. Is het jouw droom om lid te worden van een sportclub bij jou in de buurt? Ook daarin begeleiden wij jou. Thiro Training wil graag dat jij met een lach op je gezicht actief in het leven staat.

Plan een gratis kennismaking in en ontdek of sporten bij Thiro Training ook iets voor jou is!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.