Ontdek hoe je met ons eenvoudige en snelle bananenpannenkoekenrecept een heerlijke en voedzame start van de dag maakt! Perfect voor ontbijt, deze luchtige pannenkoeken! Klaar in minder dan 15 minuten. Eenvoudig, lekker, en helemaal aan te passen naar jouw smaak!
Type gerecht: Ontbijt
Bereidingstijd: minder dan 15 minuten
Ingrediënten | Benodigdheden |
2 bananen 3 eetlepels havermout 2 eieren 1 eetlepel olijfolie | 1 Blender 1 Snijplank 1 Snijmes 1 Koekenpan 1 Spatel |
De bereiding:
De volgende stappen moet je uitvoeren om het gerecht te maken.
Voorbereiden en snijden
Stap 1 | Zorg dat je alle ingrediënten en keukenspullen klaar hebt liggen. |
Stap 2 | Schil de bananen en snijd deze in plakjes |
Stap 3 Stap 4 Stap 5 | Doe de plakjes banaan in de blender Voeg de eieren en eetlepels havermout toe aan de blender Blend het geheel tot een vloeibaar beslag |
Koken
Stap 6 | Warm de koekenpan op met de olijfolie |
Stap 7 | Doe voor 3 kleine bananenpannenkoekjes het beslag in de pan. |
Stap 8
Stap 9 | Bak de pannenkoekjes tot ze gaar zijn, draai ze om als de pannenkoekjes droog zijn Herhaal de stappen onder het kopje koken opnieuw voor de laatste 3 pannenkoekjes |
Gerecht samenstellen
Stap 7 | Leg de bananenpannenkoekjes op het bord, en smakelijk eten. |
Variaties:
Optie 1 | Voeg een theelepel kaneel toe aan het beslag voor extra smaak |
Optie 2 | Bestrooi de bananenpannenkoekjes met vers fruit, zoals aardbeien, bosbessen of banaan. |