Aangepast sporten bij Thiro Training

Wil je wel sporten maar weet je niet goed hoe je moet beginnen? Wil je een sport en beweegprogramma dat op jouw niveau wordt aangepast en vooral heel leuk is om te doen? Dan ben je voor aangepast sporten bij Thiro Training aan het juiste adres. Wij geven training en coaching aan mensen met een verstandelijke beperking, autisme en/of gedragsproblemen. Het kan lastig zijn om een passend sportaanbod te vinden voor mensen met een beperking. Vaak zijn er drempels die alleen maar frustreren waardoor sporten een opgave wordt in plaats van iets leuks. Wij willen die drempels wegnemen. Wij helpen jou met persoonlijke en positieve coaching jouw doelen te behalen. En die doelen hoeven niet puur sportief te zijn maar kunnen ook liggen op sociaal gebied. Bijvoorbeeld het vergroten van je zelfvertrouwen, zelfvertrouwen en ontspanning. Wij ondersteunen volledig met aangepast sporten.

Aangepast sporten met Thiro Training

Wil je wel sporten maar weet je niet goed hoe je moet beginnen? Wil je een sport en beweegprogramma dat op jouw niveau wordt aangepast en vooral heel leuk is om te doen? Dan ben je voor aangepast sporten bij Thiro Training aan het juiste adres. Wij geven training en coaching aan mensen met een verstandelijke beperking, autisme en/of gedragsproblemen. Het kan lastig zijn om een passend sportaanbod te vinden voor mensen met een beperking. Vaak zijn er drempels die alleen maar frustreren waardoor sporten een opgave wordt in plaats van iets leuks. Wij willen die drempels wegnemen. Wij helpen jou met persoonlijke en positieve coaching jouw doelen te behalen. En die doelen hoeven niet puur sportief te zijn maar kunnen ook liggen op sociaal gebied. Bijvoorbeeld het vergroten van je zelfvertrouwen, zelfvertrouwen en ontspanning. Wij zijn gespecialiseerd in aangepast sporten.

Sportprogramma’s | Fysieke vaardigheden

Individueel sporten

Wij stellen een plan op en gaan samen met jouw werken aan het behalen van het resultaat. Dit doen wij in kleine stapjes waarbij je op onze steun kunt rekenen. Zo geven wij geen trainingen zonder een high five want wij vinden contact, complimentjes en plezier erg belangrijk. Naast individuele trainingen kunnen wij ook groepstrainingen organiseren. Dit is bijvoorbeeld leuk wanneer je met dezelfde bewoners of klasgenoten die je al kent, wilt sporten.

Leefstijlcoaching

Naast aangepast sporten kun je bij Thiro Training ook terecht voor leefstijlcoaching.  Zo leren wij je bewust te worden van wat je eet en welke gezonde alternatieven er zijn. Geen strenge diëten maar kleine aanpassingen aan jouw eetpatroon waardoor je toch afvalt en meer energie hebt.
Onze trainingen vinden plaats op een locatie naar keus in de regio’s Utrecht, Den Bosch, Nijmegen en Eindhoven. Wij bieden verschillende aangepast sporten voor gehandicapten zoals bootcamp, fitness, zwemmen, hardlopen, boksen, fietsen, of sport & spel.

Meer weten over leefstijlcoaching
Aangepast sporten

Video’s

Aangepast sporten bij jou thuis? Zin om thuis te gaan sporten met onze video’s? De video’s zijn vooral voor beginners die thuis aan de slag willen met leuke oefeningen. De workouts duren ongeveer 5 a 10 minuten en zijn gewoon in je woonkamer te doen. Veel plezier.

Bekijk alle video's

Meer informatie over Sporten bij Thiro Training?

Aangepast sporten voor iedereen

Sporten is gezond, maar niet ieder mens heeft de mogelijkheid om te sporten. Mensen met een verstandelijke beperking en/of autisme blijken veel minder te sporten dan mensen zonder beperking. Daar wil Thiro Training verandering in brengen. Wij zijn specialist in sportprogramma’s voor mensen met een verstandelijke beperking en/of autisme. Onze missie is om iedereen zijn persoonlijke top te laten bereiken. Met aangepast sporten is dat mogelijk! Thiro Training biedt op maat gemaakte sportprogramma’s om onder andere je conditie te verbeteren, meer kracht te ontwikkelen, te ontspannen of naar een bepaald doel toe te werken zoals een 10 km loop. Wij bieden de volgende sporten aan: fitness, bootcamp, boksen, hardlopen, wielrennen, tennis, basketbal, voetbal, zwemmen en sport en spel. Voor de trainingen komen wij naar jou toe. Wij houden van een persoonlijke benadering en we hebben een groot geduld. Je moet het vooral leuk vinden om te sporten. Het gaat bij ons niet alleen om het resultaat maar ook om het plezier! Aangepast sporten verhoogt de kwaliteit van leven van mensen met een verstandelijke beperking en/of autisme.

Aangepast sporten vergroot sociaal emotionele vaardigheden

Niet alleen je fysieke vaardigheden worden met aangepast sporten groter, maar ook je sociaal emotionele vaardigheden zullen toenemen. Je wordt weerbaarder, krijgt meer zelfvertrouwen en je kunt beter je wensen en grenzen aangeven. Onze trainers hebben veel kennis van sport, voeding, beweging en gedragsverandering en zij zijn gedreven om samen met jou aan de slag te gaan. Wij hebben aan onze sportprogramma’s ook leefstijlprogramma’s gekoppeld. Sporten, gezonde voeding en bewegen hebben alles met elkaar te maken. Met kleine stappen is groot resultaat te bereiken. Een sport- en leefstijlprogramma kan individueel gevolgd worden maar ook groepen van zorginstellingen hebben wij veel te bieden. Samen met de zorgprofessionals kunnen wij een leefstijlbeleid ontwikkelen zodat de gezondheid van cliënten verbeterd wordt. Wij hebben in de jaren dat wij actief zijn al geweldige resultaten gezien!

Innovatief aangepast sporten

Wij zijn innovatief! Voor de toekomst willen we een verandering teweeg brengen in de zorg- welzijn- en sportsector. Wij werken altijd intensief samen met ouders/verzorgers en begeleiders. Onze unieke programma’s voor aangepast sporten hebben impact. Wil je graag lid worden van een reguliere sportclub? Daar gaan we samen met jou naar toe werken. We begeleiden je het hele traject naar het lidmaatschap van een reguliere sportclub . Als het kennismakingsgesprek positief is en je lid mag worden dan gaan wij de eerste tijd mee naar de training. Zo maken wij deze stap zo makkelijk mogelijk voor je en wij hopen dat jij een plezierige tijd zult hebben bij de sportclub.