Vacature administratief Medewerker ('s-Hertogenbosch)

Banenafspraak voor 16 - 24 uur per week

Deze vacature is gecreëerd in het kader van de banenafspraak en is specifiek bedoeld voor kandidaten met een doelgroep registratie. Thiro Training zal waar mogelijk de werkomstandigheden aanpassen aan de situatie en mogelijkheden van de kandidaat met een arbeidsbeperking om een fijne werkplek aan te bieden.

Let op: sta jij niet in het doelgroepregister? Dan heeft solliciteren geen zin!

(Voor meer uitleg zie onderaan de vacturetekst)


Wie zijn wij?

Bij Thiro Training geloven wij dat mensen met een verstandelijke beperking en/of autisme, net als iedereen, de kans moeten krijgen om gezond en gelukkig door het leven te gaan. Het is onze missie om mensen met een verstandelijke beperking en/of autisme te helpen om lekker in hun vel te zitten, zich fitter te voelen en zelfstandiger te worden. Dit doen wij door persoonlijke begeleiding op het gebied van sport en leefstijl. Daarnaast geven we cursussen aan begeleiders over sport of leefstijl bij mensen met een verstandelijke beperking en/of autisme.


Wat ga je doen?

Als administratief medewerker bij Thiro Training speel je een cruciale rol in het ondersteunen van de organisatie. Je bent verantwoordelijk voor het verzamelen, analyseren en verwerken van informatie, met name in systemen zoals Simplicate of Excel. Je werkt nauw samen met de medewerkers op kantoor, waarbij je knelpunten signaleert en verbeter mogelijkheden ontdekt. Daarnaast behoren de volgende taken tot jouw verantwoordelijkheden:

 • Ondersteunen bij het beheren van de CRM en invoeren/updaten van nieuwe contacten.
 • Ondersteunen bij deelnemer administratie, invoeren van nieuwe aanmeldingen en verwerken van documenten/overeenkomsten.
 • Bijdragen aan het opstellen van rapportages door gegevens aan te leveren.
 • Verbeteren en door ontwikkelen van administratieve werkzaamheden, met voorstellen ter verbetering.


Wie zoeken wij? 

We zijn op zoek naar een enthousiaste en leergierige administratieve kracht met het volgende profiel:

 • Mbo+ denkniveau.
 • Ervaring is niet vereist, maar affiniteit met administratieve processen is een pré.
 • Vertrouwelijk omgaan met gegevens.
 • Competenties: leergierig, onderzoekende houding, kritisch in gegevensbeoordeling, nauwkeurig.

 

Wat bieden wij jou? 

  Wij bieden een professionele, jonge, informele werkomgeving met veel ambitie. Daarnaast bieden wij:
  • Marktconform salaris (conform CAO Sport).
  • Onboardingsprogramma met werkbegeleiding en ondersteuning.
  • Ontwikkelmogelijkheden zoals bijscholing en het volgen van workshops,
  • Flexibele werktijden in overleg met de organisatie.


Procedure

Ben je geïnteresseerd in deze functie? Stuur dan jouw cv en een korte motivatie naar werkenbij@thirotraining.nl. Voor vragen kun je contact opnemen met Martijn Hattink via telefoonnummer: 06-19284663 of per e-mail: martijn@thirotraining.nl


Het doelgroepen register

Het doelgroep register is een register waarin mensen staan die vallen onder de doelgroep van de banenafspraak. De banenafspraak is een afspraak tussen het kabinet en werkgevers om te zorgen voor extra banen voor mensen met een arbeidsbeperking. Dit zijn mensen die moeilijk werk vinden of behouden door bijvoorbeeld ziekte of handicap. Je staat in het doelgroep register als ministens 1 van de onderstaande situaties voor jou gelden:

- Je valt onder de participatiewet, en UWV stelt na een boordeling van jouw arbeidsvermogen vast dat je niet zelfstandig het minimumloon kunt verdienen.

- Je hebt bij UWV een beoordeling arbeidsvermogen aangevraagd, en UWV stelt vast dat je een (voormalig) leerling bent in het voortgezet speciaal onderwijs of praktijkonderwijs.

- Je hebt of had een WSW-indicatie.

- Je krijgt of kreeg de oude Wajong.

- Je hebt of had een WIW-baan of een ID-baan.

- Uit een loonwaardeonderzoek blijkt dat je een verminderde loonwaarde hebt.

- Je hebt een ziekte of handicap die is ontstaan voor je 18e verjaardag of tijdens je studie en je kunt alleen het wettelijk minimumloon verdienen met een werkvoorziening, je hebt hiervoor een beoordeling aangevraagd.


Kijk hier voor meer informatie: https://www.uwv.nl/particulieren/overigeonderwerpen/doelgroepregister/