Sporten met een beperking

Trainingen voor mensen met autisme

of een verstandelijke beperking

Sporten met een beperking: sporten is voor iedereen!

Denk je dat sporten met een beperking moeilijk of zelfs onmogelijk is? Ervaar jij te veel drempels? Thiro Training maakt sporten met een beperking mogelijk voor iedereen! Wij hebben speciale sport- en leefstijlprogramma’s ontwikkeld voor mensen met een verstandelijke beperking en/of autisme. Wij zorgen ervoor dat je met plezier zult sporten en ook resultaat ziet. Onze missie is om iedereen zijn persoonlijke top te laten bereiken. Wij houden van een persoonlijke benadering en veel plezier in onze trainingen. Ook met kleine stapjes is groot resultaat te bereiken. Wij bieden op maat gemaakte sportprogramma’s aan om ander andere je conditie te verbeteren, meer kracht te ontwikkelen, te ontspannen of naar een bepaald doel toe te werken zoals een hardloop evenement.

Sporten met beperking, bootcamp in Eindhoven!

Sporten met een beperking kan individueel of in een groep.

Bij sporten met een beperking worden niet alleen je fysieke vaardigheden groter maar ook je sociaal emotionele vaardigheden zullen toenemen. Je leert je eigen emoties beter begrijpen waardoor je vaker blij kunt zijn. Je wordt weerbaarder, krijgt meer zelfvertrouwen en je kunt beter je wensen en grenzen aangeven.

Onze trainers hebben een enorme passie voor sport en zijn gedreven om de deelnemers van onze programma’s te begeleiden. Daarbij hebben ze veel kennis van voeding, beweging en gedragsverandering. Zij gaan graag met jou aan de slag. Sporten, gezonde voeding en bewegen hebben alles met elkaar te maken. Door onze programma’s krijg je een andere, gezondere leefstijl. Je kunt individueel begeleid worden maar ook groepen van zorginstellingen hebben wij veel te bieden.

De trainers van Thiro Training

Sporten met beperking: het kan ook vanaf huis

Met de beweegvideo's kan je thuis aan de slag wanneer jij wilt. Wij hebben video’s ontwikkeld voor mensen met een verstandelijke beperking. Deze video's duren ongeveer 5 a 10 minuten. Zo kan je gewoon in de woonkamer sporten. 

Enthousiast? Laten we dan eens kennismaken. 

Tijdens een persoonlijke kennismaking leer jij ons kennen en kan jij al jouw vragen stellen.


In drie stappen helpen we je verder na het kennismakingsgesprek:

  • Stap 1: we maken een persoonlijk plan
  • Stap 2: we regelen de financiering
  • Stap 3: we gaan aan de slag!