We kijken er naar uit om je te leren kennen!

Met kleine stapjes behalen we grote resultaten. 

Vul je gegevens in, dan nemen wij contact met je op.

Of plan zelf direct een kennismaking in met Thiro Training.

                   

Algemeen

Waar in Nederland zijn jullie actief?

Wij werken in verschillende regio's. Op dit moment zijn wij actief in de regio's Amsterdam, Hilversum, Utrecht, Amersfoort, Nijmegen, Den Bosch, Eindhoven en Tilburg. Staat jouw regio er niet tussen? Stuur ons dan een mail, wie weet kunnen we ook bij jou langs komen.

Kan ik het betalen?

Afhankelijk van jouw hulpvraag en doelstelling en daarnaast welke indicatie jij hebt kan je gebruik maken van gelden uit de WLZ, WMO of Jeugdwet. Wij helpen jou in drie stappen met de financiering:
1. Kennismakinggesprek
2. Een persoonlijk plan
3. Aanvragen financiering

Wij werken daarnaast ook als onderaannemer voor zorginstellingen, via maatwerkvoorzieningen en vanuit particuliere gelden.
Het is niet altijd even makkelijk om de financiering te regelen. Mail ons daarom gerust om te vragen wat er mogelijk is. Dan denken we met jou mee.

Wat zijn de kosten?

Onze kosten verschillen per regio en programma, vraag daarom de brochure aan voor het programma dat jij graag wilt volgen of mail ons. Dan kunnen we jou laten weten wat de kosten zijn.

Wie zijn de trainers?

Wij hebben een top team! De achtergrond van onze trainers is sportkunde, leefstijlcoach, psychomotorisch therapie of sociaal pedagogische hulpverlening. Wij hebben allemaal een hbo of master opleiding, ervaring met mensen met een verstandelijke beperking of autisme en volgen daarnaast een interne cursus tot trainer bij Thiro Training.