Sporten met handicap

Wil jij sporten met handicap? 

Wij geven trainingen aan mensen met een verstandelijke beperking en/of autisme. 

Sporten met handicap
sporten met handicap

Sporten met handicap

Wil je sporten met handicap? Zou je graag willen sporten maar vraag je je af of dit voor jou wel mogelijk is? Dan zal Thiro Training veel voor jou kunnen betekenen. Ons doel is om de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking en/of autisme te verbeteren. Wij geloven dat iedereen de mogelijkheid moet hebben om te bewegen en wij maken sporten met handicap mogelijk. Thiro Training is de enige in Nederland die gespecialiseerd is in leefstijlcoaching en het inzetten van sport als middel voor ontwikkeling voor mensen met een verstandelijke beperking en/of autisme. Wij hebben de afgelopen 3 jaar al meer dan 200 mensen begeleid en we willen ook graag met jou aan de slag! Door in beweging te komen gaan er dingen veranderen. Daarbij kijken we goed naar wat bij jou past. Allereerst maken we persoonlijk kennis met jou op locatie waarna we een persoonlijk plan maken waarbij we rekening houden met jouw wensen en mogelijkheden. Het belangrijkste is dat je het leuk vindt en plezier hebt in de sport van jouw keuze. Wij zijn ervan overtuigd dat er met kleine stapjes grote resultaten behaald zullen worden.
sporten met handicap

Resultaat van sporten met handicap

Met onze op maat gemaakte sportprogramma’s zul je je fitter voelen en je makkelijker kunnen bewegen. Begin dus met het sporten met handicap en kijk naar wat er mogelijk is! Ook zul je meer zelfvertrouwen krijgen en weerbaarder worden. Met een trainer die goed bij je past wordt sporten met handicap bij Thiro Training een positieve ervaring. Ons team van trainers en leefstijlcoaches heeft veel kennis van sport, bewegen en leefstijl. Zo ga je niet alleen meer bewegen maar ook gezonder eten. Onze programma’s kunnen individueel gevolgd worden maar zijn ook voor groepen. Wij werken altijd intensief samen met ouder/verzorgers en zorgprofessionals. We hebben ervaring met zowel kleine als grote zorginstellingen. Op onze pagina sport als middel staan de verschillende mogelijkheden.

De doelen

In 2016 is Thiro Training begonnen met het aanbieden van mooie passende oplossingen voor sporten met handicap. Sporten is namelijk leuk en mooi! Toch ervaren wij nog vaak dat sporten gezien wordt als iets met veel drempels. Deze drempels proberen wij daarom zo veel mogelijk weg te halen. Samen werken wij aan de volgende doelen:

  • Conditie verbeteren
  • Plezier en ontspanning
  • Vergroten van het zelfvertrouwen 
  • Verbeteren van vaardigheden
  • Afvallen


Heb jij andere doelen, wensen of mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op voor een gratis kennismaking!

Sporten met handicap: het kan zelfs thuis

Met de beweegvideo's kan je thuis aan de slag wanneer jij wilt. 

Enthousiast? Laten we dan eens kennismaken. 

Tijdens een persoonlijke kennismaking leer jij ons kennen en kan jij al jouw vragen stellen. Wij geven een presentatie, zodat je een goed beeld hebt hoe we jou kunnen helpen. Daarnaast leren wij jou kennen, zodat we jouw wensen, mogelijkheden en doelen duidelijk hebben. 


In drie stappen helpen we je verder na het kennismakingsgesprek:

  • Stap 1: we maken een persoonlijk plan
  • Stap 2: we regelen de financiering
  • Stap 3: we gaan aan de slag!