Sporten met een handicap

Heb jij een handicap en wil je graag sporten? Sporten met een verstandelijke handicap is mogelijk bij Thiro Training. Wie bieden verschillende sportprogramma’s aan op jouw niveau. Omdat onze programma’s op maat zijn nemen we veel drempels weg. Zo vinden wij het belangrijk dat onze programma’s voor mensen met een verstandelijke beperking leuk, uitdagend en zonder drempels zijn. Wij bespreken jouw wensen en mogelijkheden uitgebreid tijdens onze intake, zodat wij samen een programma samen stellen waar jij je prettig bij voelt.

Sportprogramma’s | Fysieke vaardigheden

Sporten met een handicap

Iedere persoon met een beperking is anders. Daarom bestaat er geen sport die voor iedereen met een handicap geschikt is. Wel zijn bepaalde sporten populair onder mensen met een handicap. Zoals: hardlopen, zwemmen, wielrennen en bootcamp. Op onze pagina sportprogramma’s staan de verschillende mogelijkheden. Kom het een keer ervaren en vraag een gratis proefles of kennismaking aan.

De doelen

In 2015 zijn we gestart met het aanbieden van sporten met een verstandelijke handicap. Sport voor gehandicapten is leuk en mooi! Helaas ervaren we nog te vaak drempels, wij proberen deze drempels weg te nemen. Doelen waar we aan kunnen werken zijn:
– Conditie verbeteren
– Plezier en ontspanning
– Vergroten van het zelfvertrouwen en zelfrespect
– Verbeteren van de techniek
– Afvallen

Bovenstaande zijn voorbeelden van doelen waar we aan kunnen werken. Wij zijn vooral benieuwd naar jouw doelen, wensen en mogelijkheden. Vraag daarom een gratis kennismaking aan.

Vraag een gratis kennismaking aan
Kan je sporten met een handicap

Video’s

Sporten bij jou thuis? Zin om thuis te gaan sporten met onze video’s? De video’s zijn vooral voor beginners die thuis aan de slag willen met leuke oefeningen. De workouts duren ongeveer 5 a 10 minuten en zijn gewoon in je woonkamer te doen. Veel plezier.

Bekijk alle video's

Meer informatie over Sporten bij Thiro Training?