Sporten met beperking

Wij geven trainingen aan mensen met een verstandelijke beperking en/of autisme. 

Sporten met handicap
sporten met handicap

Sporten met beperking

Bij Thiro Training geloven wij dat iedereen de mogelijkheid moet hebben om te bewegen, sporten en gezond te eten. Mensen met een verstandelijke beperking en /of autisme bieden wij de kans om door middel van sporten met beperking hun kwaliteit van leven te verbeteren. Door te sporten doe je sociale contacten op, zul je je fitter voelen, meer ontspannen zijn, actief in het leven staan en vooral plezier hebben! Thiro Training is de enige in Nederland die gespecialiseerd is in leefstijlcoaching en het inzetten van sport als middel voor ontwikkeling voor mensen met een verstandelijke beperking en/of autisme. Wij hebben de afgelopen 3 jaar al meer dan 200 mensen begeleid en we gaan ook graag met jou aan de slag! Door te sporten met beperking gaat er iets in je leven veranderen. Het hoeft niet moeilijk te zijn: ook met kleine stapjes kun je grote resultaten behalen! We maken persoonlijk kennis met jou op locatie en gaan kijken wat er bij jou past; we houden rekening met jouw wensen en mogelijkheden en maken een persoonlijk plan. Wij zorgen ervoor dat je sporten met beperking leuk vindt!

Sporten met beperking, Koen aan de slag!

sporten met handicap

Sporten met beperking: vergroot het zelfvertrouwen

Vergroot het zelfvertrouwen en ervaar de programma’s voor sporten met beperking bij Thiro Training. De eerste stap zetten is het moeilijkste en wij gaan je daarbij helpen. Als je in actie komt zul je de eerste succeservaring opdoen en daar krijg je meer zelfvertrouwen van. Met onze op maat gemaakte sportprogramma’s word je fitter, gezonder en je beweegt je makkelijker. Met ons team van sportdeskundigen en leefstijlcoaches krijg je deskundige begeleiding en met jouw begeleider zul je een persoonlijke klik hebben. Onze programma’s kunnen individueel gevolgd worden maar zijn ook geschikt voor groepen. Wij werken altijd intensief samen met ouders/verzorgers en zorgprofessionals. In de jaren dat wij actief zijn hebben we geweldige resultaten gezien.Thiro Training begeleidt je ook als je lid wilt worden van een reguliere sportclub bij jou in de buurt. Op onze pagina sport als middel staan de verschillende mogelijkheden.

De doelen

In 2016 is Thiro Training begonnen met het aanbieden van mooie passende oplossingen voor sporten met handicap. Sporten is namelijk leuk en mooi! Toch ervaren wij nog vaak dat sporten gezien wordt als iets met veel drempels. Deze drempels proberen wij daarom zo veel mogelijk weg te halen. Samen werken wij aan de volgende doelen:

  • Conditie verbeteren
  • Plezier en ontspanning
  • Vergroten van het zelfvertrouwen 
  • Verbeteren van vaardigheden
  • Afvallen


Heb jij andere doelen, wensen of mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op voor een gratis kennismaking!

Sporten met beperking: het kan ook vanaf huis

Met de beweegvideo's kan je thuis aan de slag wanneer jij wilt. 

Enthousiast? Laten we dan eens kennismaken. 

Tijdens een persoonlijke kennismaking leer jij ons kennen en kan jij al jouw vragen stellen.


In drie stappen helpen we je verder na het kennismakingsgesprek:

  • Stap 1: we maken een persoonlijk plan
  • Stap 2: we regelen de financiering
  • Stap 3: we gaan aan de slag!