Sport voor gehandicapten

Heb jij een beperking en wil je graag sporten? Sport voor verstandelijk gehandicapten is mogelijk bij Thiro Training. Wie bieden verschillende sportprogramma’s aan op jouw niveau. Omdat onze sport voor gehandicapten programma’s op maat zijn nemen we veel drempels weg. Zo vinden wij het belangrijk dat onze programma’s voor mensen met een verstandelijke handicap leuk, uitdagend en zonder drempels zijn. Wij bespreken jouw handicap uitgebreid tijdens onze intake, zodat wij samen een programma samen stellen waar jij je prettig bij voelt.

Sport voor gehandicapten

Iedere persoon met een handicap is anders. Daarom bestaat er geen sport die voor iedereen met een handicap geschikt is. Wel zijn bepaalde sporten populair onder mensen met een handicap. Zoals: hardlopen, zwemmen, wielrennen en bootcamp. Op onze pagina sportprogramma’s staan de verschillende mogelijkheden. Sport voor verstandelijk gehandicapen, welke dat dan ook is, gaat vaak erg goed samen! Kom het een keer ervaren en vraag een gratis proefles of kennismaking aan.

In 2015 zijn we gestart met het aanbieden van sportprogramma’s voor mensen met een handicap. Sport voor gehandicapten is leuk en mooi! Helaas ervaren we nog te vaak drempels, wij proberen deze drempels weg te nemen. Doelen waar we aan kunnen werken zijn:
– Conditie verbeteren
– Plezier en ontspanning
– Vergroten van het zelfvertrouwen en zelfrespect
– Verbeteren van de techniek
– Afvallen

Bovenstaande zijn voorbeelden van doelen waar we aan kunnen werken. Ik ben vooral benieuwd naar jouw doelen, wensen en mogelijkheden. Vraag daarom een gratis proefles aan.

Bekijk onze pagina sporten met autisme of leefstijlcoaching:

Sporten met autismeLeefstijlcoaching