Vacature sporttrainer/leefstijlcoach 'T Gooi

Vind jij ook dat mensen met een verstandelijke beperking en/of autisme de kans moeten krijgen om gezond en gelukkig door het leven te gaan? Zijn sport en gezonde leefstijl jouw passie en heb jij affiniteit met mensen met een verstandelijke beperking of autisme?

Door de groei van Thiro Training zijn wij op zoek naar een nieuwe trainer voor de regio 'T Gooi


Wie zijn wij?

Bij Thiro Training geloven wij dat mensen met een verstandelijke beperking en/of autisme, net als iedereen, de kans moeten krijgen om gezond en gelukkig door het leven te gaan. Het is onze missie om mensen met een verstandelijke beperking en/of autisme te helpen om lekker in hun vel te zitten, zich fitter te voelen en zelfstandiger te worden. Dit doen wij door persoonlijke begeleiding op het gebied van sport en leefstijl. Daarnaast geven we cursussen aan begeleiders over sport of leefstijl bij mensen met een verstandelijke beperking en/of autisme. We zijn een kleinschalige organisaties van ongeveer 14 fte en hebben de ambitie om verder door te groeien.


Wat ga je doen?

Als trainer en leefstijlcoach heb je een grote rol in het leven van de deelnemers. Je gaat naar de deelnemers toe om samen met hen aan de persoonlijke doelen te werken. Je geeft training of coaching bij de klant thuis, of in zijn of haar omgeving zoals in het park, in de bossen, in de supermarkt of op het terras. Je zorgt ervoor dat de deelnemer zijn persoonlijke top kan halen. Je werkt samen met ouders en/of begeleiders, wijkteams en consulenten sport en bewegen vanuit de gemeente. Je werkt altijd vanuit onze drie kernwaarden: professioneel, persoonlijk en plezier. Jouw taken bestaan uit: 

 • Je geeft sport als middel trainingen aan mensen met een verstandelijke beperking en/of autisme. 

 • Je geeft leefstijlcoaching aan mensen met een verstandelijke beperking en/of autisme. 

 • Afhankelijk van het aantal uur word je projectlid van een van onze projecten. Denk aan: interventie ontwikkeling, product ontwikkeling, sales & marketing, organiseren van evenementen  

Wij zoeken iemand die het leuk vindt om in veel vrijheid en zelfstandigheid zijn werkdag vorm te geven. Zowel de sport als leefstijl programma’s worden op locatie in de buurt van de deelnemer aangeboden.  


Wie zoeken wij? 

 • Je hebt ervaring en affiniteit met mensen met een verstandelijke beperking en/of autisme.
 • Je gelooft erin dat iedereen de mogelijkheid moet hebben op een gezonde leefstijl en wilt de ervaren drempels hierin wegnemen.
 • Je bent sportief en kan op methodische wijze sport en beweegtrainingen aanbieden.
 • Je hebt inzicht in gedragsverandering bij mensen met een verstandelijke beperking en/of autisme en bent in staat hierin de sociale en professionele omgeving te betrekken.
 • Je werkt graag zelfstandig én bent een teamplayer.
 • Je bent communicatief sterk en je maakt op een natuurlijke manier contact met de deelnemer en de sociale en professionele omgeving.
 • Een afgeronde HBO-opleiding zoals sportkunde, psychomotorische therapie, ALO of sociale pedagogische hulpverlening is een pre.

 

Wat bieden wij jou? 

 • Een professionele, jonge, informele organisatie met veel ambitie. 

 • Een brutosalaris conform de CAO Sport (minimum €2122,- en maximaal €3425,-) of middels een ZZP overeenkomst.  

 • Een uitgebreid onboardingsprogramma, met daarin werkbegeleiding en deskundigheidsbevordering bijeenkomsten. 

 • Veel ontwikkelmogelijkheden zoals teambijeenkomsten met inspirerende workshops, (bij)scholing en intervisie. 

 • Je kan zelf je werktijden bepalen, in overleg met de deelnemer. 

 • Kortom werken bij één van de toonaangevende bedrijven in Nederland op het gebied van leefstijl van mensen met een verstandelijke beperking en/of autisme door sport- en leefstijlprogramma’s 


Procedure

Ben je enthousiast over deze functie? Stuur dan jouw cv en korte motivatie naar werkenbij@thirotraining.nl. Heb je nog vragen? Bel dan met Thiro van Zijl via telefoonnummer: 06-81936499 of mail naar werkenbij@thirotraining.nl.