Voor organisaties

Denk jij dat de cliënten in jouw organisatie gezonder kunnen leven? Vind je dat er al veel gedaan wordt, maar dat de resultaten uitblijven? Wij zijn expert in leefstijlverandering van mensen met een verstandelijke handicap en/of autisme. Wij ontwikkelen samen met jullie leefstijlbeleid om de gezondheid van jullie cliënten te verbeteren. En we maken samen een plan om dat te implementeren.

De inhoud van onze programma’s is gebaseerd op een mix van literatuur, kennis van onderzoekers en onze praktijkervaringen. Onze programma’s zijn voortdurend in ontwikkeling om duurzaam impact te hebben.

Jaarprogramma voor woongroepen

Samen, dat is voor ons het kernwoord van het jaarprogramma. We ontwikkelen en implementeren samen met jullie, dus op maat voor de organisatie of woongroep, beleid voor leefstijl. Zo wordt de gezondheid van de cliënten verbeterd door:

  • Gezond, efficiënt en goedkoop inkoopbeleid
  • Meer beweging, gezonde voeding
  • Duidelijke werkafspraken.

Dat alles levert ook tijdswinst voor de begeleiders op!

Neem contact op

Vitale organisaties

In een programma op maat ontwikkelen wij samen met jullie beleid en implementeren we dit in de organisatie. Wij gaan aan de slag op verschillende niveau’s, waarbij we zowel de cliënten als de begeleiders en het management ondersteunen. Om dit alles verder te borgen bieden wij ook een Train de trainer programma.

Neem contact op

Workshops

In onze workshops op maat voor zorgprofessionals komen altijd de nieuwste inzichten, kennis en vaardigheden op het gebied van leefstijl bij mensen met een verstandelijke beperking aan de orde.  De inhoud van onze programma’s is gebaseerd op een mix van  literatuur, kennis van onderzoekers en praktijkervaringen. Onze programma’s zijn voortdurend in ontwikkeling om duurzaam impact te hebben. De zorgprofessionals krijgen daarnaast concrete tools om direct mee aan de slag te gaan.

Neem contact op

Zijn jullie toe aan (nieuw) beleid rondom leefstijl? Bel ons voor een gratis kennismakingsgesprek. Je kunt ook hier zelf een afspraak inplannen.

Met trots werken wij onder andere voor:

Thiro Training – Ideeengenerator

Vraag direct een offerte aan

Of maak een afspraak