Wil jij naast lekker sporten en flink bewegen ook werken aan andere doelen door bijvoorbeeld een Rots en Water training?
Vind je het bijvoorbeeld moeilijk om voor jezelf op te komen, je prettig te bewegen in sociale situaties? Of word je soms iets te snel boos waar je later spijt van hebt? Dan zijn onze Rots en Water trainingen of therapie sessies iets voor jou.

Rots en Water en Psychomotorische therapie

Net als bij de sportprogramma’s zullen wij ook bij de Rots en Water trainingen en therapie in beweging zijn. Ons lichaam kan ons namelijk vaak meer vertellen dan dat ons hoofd dat kan. Zo kunnen we samen, in beweging oefenen met stevig staan. Wanneer jij leert om met beiden benen op de grond stevig te staan, zal je zien dat veel dingen je een stuk makkelijker afgaan. Je kunt dan makkelijker zeggen wat jij ergens van vindt. Maar je kunt je ook makkelijker bedenken voordat je direct iets zegt.
Heb je moeilijke dingen mee gemaakt in het verleden waar je liever niet over praat? Of niet goed begrijpt welke emoties horen bij welke situatie of gevoel? Maar zit dit je wel dwars tijdens het dagelijks functioneren? Ook dan is de psychomotorische therapie de juiste therapie om aan de slag te gaan.

Neem contact op

Ondanks dat we bezig zijn met ons zelf en met moeilijke situaties is er altijd ruimte voor leuke spelletjes en plezier. Want juist het maken van plezier vinden wij belangrijk. Heb je vragen over onze Rots en Water trainingen en therapieën? Ben je benieuwd of je met jou hulpvraag of doel bij ons terecht kan? Neem dan contact op met Thiro Training dan gaan wij hierover graag met jou in gesprek.

 

 

Meer informatie? Neem contact op.