Trainers

Thiro van Zijl – Eigenaar

Wat tof dat je benieuwd bent naar wie ik ben. Ik ben Thiro van Zijl en oprichter van Thiro Training. In 2015 ben ik Thiro Training gestart, omdat ik wilde dat iedereen de mogelijkheid moest hebben om te bewegen en sporten. Later kwam ik erachter dat dit soms onvoldoende is waardoor we ook leefstijlcoaching zijn gaan aanbieden aan de deelnemer zelf en de begeleider. De begeleider en/of ouder speelt hierin een belangrijke rol namelijk.

Een high five, dat geef ik jou iedere training!

Contact en aandacht, dat vind ik belangrijk. Een high five doet vaak al wonderen.

Om mijn werk goed te kunnen uitvoeren heb ik de volgende diploma’s behaald:

 • Bachelor Sport en Bewegingseducatie, Hogeschool Arnhem Nijmegen
 • Leefstijlcoach, Instituut Cam
 • Professioneel omgaan met agressief gedrag, Reinaerde
 • Motivational Interviewing, MEKK training en advies
 • Bootcamp trainer, City Bootcamp
 • Kettlebell en SledTrainer, Overload
 • Its My Life Coach – Its My Life 24

Daarnaast heb ik ervaring opgedaan bij grote organisaties zoals Flow Reizen, Cello, Reinaerde en in het onderwijs. Al deze ervaringen gebruik ik om speciaal voor jou op maat gemaakte trainingen te geven waarbij jij je prettig voelt.

Tot snel in een van de trainingen!

Ilse Kabel

Functie: trainer sportprogramma’s en Rots en Water trainer

Als psychomotorisch therapeut en Rots en Water trainer ben ik betrokken bij Thiro Training. Net als Thiro vind ik het belangrijk dat we met plezier en op een ontspannen manier werken aan jouw persoonlijke doelen. Door middel van leuke en soms ook spannende werkvormen gaan wij samen aan de slag.
Laten we samen kijken naar jouw vraag en daar een mooi doel uit halen waar wij mee aan de slag kunnen, ik ben er klaar voor, jij ook?

Om mijn werk goed te kunnen uitvoeren beschik ik over de volgende diploma’s

 • Bachelor Psychomotorische therapie, Hoge school Arnhem Nijmegen
 • Cursus tot Rots en Water trainer
 • Professioneel omgaan met agressief gedrag, Reinaerde
 • Ademtherapie – Centrum Zein

Contact maken met jou, dat vind ik belangrijk!

Daarnaast heb ik veel ervaring op mogen doen bij Stumass waar ik studenten met autisme in hun studie begeleidde en de struggelingen van het dagelijks leven. Vervolgens ben ik gestart met werken bij Reinaerde, in eerste instantie werkte ik als coördinerend begeleider op een woonvorm voor volwassenen met een lichte tot matige verstandelijke beperking. Het werken op deze woning vond ik erg leuk maar omdat ik pas echt gelukkig word in een gymzaal werk ik momenteel als psychomotorisch therapeut.

Doordat ik zowel als woonbegeleider en als PMT’er werkzaam ben geweest, weet ik hoe belangrijk, maar ook hoe moeilijk het soms is om de geleerde vaardigheden mee te nemen in het dagelijks leven. Tijdens mijn trainingen en therapieën houd ik hier dus voortdurend rekening mee en zorg ik voor een goede transfer zodat jij in het dagelijks leven ook echt iets hebt aan de trainingen en therapieën van Thiro Training.

Training en Therapie

Dennis van Vooren

Functie: sporttrainer en Rots en Water Trainer

Als je dit leest betekent het al dat je nieuwsgierig bent naar een gezonde(re) leefstijl. Dit is voor mij geen onbekend terrein en heb al meerdere mensen hierin mogen helpen. Misschien mag ik binnenkort ook jou wel helpen?

Ik ben Dennis van Vooren en ik geef personal training en coaching. Al van jongs af aan heb ik een grote passie voor sport en het helpen van mensen. Door de jaren heen heb ik diverse sporten beoefend, van tafeltennis tot trainen voor een halve triatlon. Sport is voor mij een uitlaatklep en geeft me veel energie in het leven. Wat betekent sport voor jou?

Om mijn werk goed te kunnen uitvoeren heb ik de volgende diploma’s behaald:

 • Bachelor Sport en Bewegingseducatie, Hogeschool Arnhem Nijmegen
 • Personal Trainer Pro, Fysio Physics
 • Muscle camp, Frank den blanken
 • Motivational Interviewing cursus
 • Weight management, Fysio Physics
 • Fitnesstrainer A & B, NL actief
 • Beweging specialist Diabetes & Obesitas

Een glimlach op jouw gezicht toveren is mijn uitdaging tijdens de training.

Ik ben actief in de regio Nijmegen, waar ik mensen met een beperking begeleid naar een gezonde leefstijl of weerbaarheidstrainingen. Bijvoorbeeld: afvallen, fit worden, coaching of weerbaarheidstrainig.

Hopelijk zie ik jou snel bij Thiro training en kunnen we samen aan de slag!

Sportprogramma' s

Simone Pastoors

Functie: trainer sportprogramma’s

Succes begint bij jezelf! Maar om dit succes te behalen, is natuurlijk meer voor nodig. Ik draag hier graag een steentje bij. Ik vind het waardevol om iets te kunnen betekenen voor anderen om zo tot die succeservaring te komen.

Ik ben Simone Pastoors en opgeleid tot Sportkundige.  Mijn interesses hebben altijd bij de gezondheidszorg in combinatie met sport gelegen, waarbij sport uiteindelijk als middel wordt toegepast. Er zijn veel mogelijkheden om een sport- en beweegaanbod aan te bieden voor verschillende doelgroepen, passend bij de wensen en behoeften van de cliënten. Hierbij wil ik graag deel uit van maken.

Ik vind het belangrijk dat we plezier ervaren tijdens het sporten, ontspannen aan de slag gaan en dat er gelachen kan worden. Een goede sfeer onderling is hiervoor belangrijk. Wil jij samen met mij plezier ervaren tijdens het sporten om aan jouw persoonlijke doelen te gaan werken? Ik help je graag!

Ik streef er naar door middel van een vertrouwd gevoel samen de gewenste doelen te bereiken! 

Veri & Rianne

Functie: trainer sportprogramma’s en social media

Wat leuk dat je benieuwd bent naar ons! Wij zijn Veri Gutte en Rianne van Wijngaarden en zijn vanaf september betrokken bij Thiro Training. We zijn beide opgeleid tot sportkundige en zijn in onze vrije tijd ook veel bezig met sport. Onze interesses liggen vooral bij het bewegen binnen de gezondheidszorg/welzijn met “bijzondere” doelgroepen. We vinden het mooi om sport als middel in te zetten en hiermee de gezondheid van verschillende doelgroepen te bevorderen. Daarnaast vinden wij dat plezier tijdens het sporten voorop moet staan. We creëren een ontspannen en stralen positiviteit uit.

Naast de trainingen zijn wij op de achtergrond actief met het maken van video’s over bewegen, voeding en andere leefstijl gerelateerde zaken. Met deze video’s willen we bewustwording creëren en kennis vergroten. Deze content kunt u terug vinden op de social media pagina’s van Thiro Training.

We hopen je snel te zien bij Thiro Training!