Trainers

Thiro van Zijl – Eigenaar

Wat tof dat je benieuwd bent naar wie ik ben. Ik ben Thiro van Zijl en oprichter van Thiro Training. In 2015 ben ik Thiro Training gestart, omdat ik wilde dat iedereen de mogelijkheid moest hebben om te bewegen en sporten. Later kwam ik erachter dat dit soms onvoldoende is waardoor we ook leefstijlcoaching zijn gaan aanbieden aan de deelnemer zelf en de begeleider. De begeleider en/of ouder speelt hierin een belangrijke rol namelijk.

Een high five, dat geef ik jou iedere training!

Contact en aandacht, dat vind ik belangrijk. Een high five doet vaak al wonderen.

Om mijn werk goed te kunnen uitvoeren heb ik de volgende diploma’s behaald:

 • Bachelor Sport en Bewegingseducatie, Hogeschool Arnhem Nijmegen
 • Leefstijlcoach, Instituut Cam
 • Professioneel omgaan met agressief gedrag, Reinaerde
 • Motivational Interviewing, MEKK training en advies
 • Bootcamp trainer, City Bootcamp
 • Kettlebell en SledTrainer, Overload
 • Its My Life Coach – Its My Life 24

Daarnaast heb ik ervaring opgedaan bij grote organisaties zoals Flow Reizen, Cello, Reinaerde en in het onderwijs. Al deze ervaringen gebruik ik om speciaal voor jou op maat gemaakte trainingen te geven waarbij jij je prettig voelt.

Tot snel in een van de trainingen!

Ilse Kabel

Functie: trainer sportprogramma’s en Rots en Water trainer

Als psychomotorisch therapeut en Rots en Water trainer ben ik betrokken bij Thiro Training. Net als Thiro vind ik het belangrijk dat we met plezier en op een ontspannen manier werken aan jouw persoonlijke doelen. Door middel van leuke en soms ook spannende werkvormen gaan wij samen aan de slag.
Laten we samen kijken naar jouw vraag en daar een mooi doel uit halen waar wij mee aan de slag kunnen, ik ben er klaar voor, jij ook?

Om mijn werk goed te kunnen uitvoeren beschik ik over de volgende diploma’s

 • Bachelor Psychomotorische therapie, Hoge school Arnhem Nijmegen
 • Cursus tot Rots en Water trainer
 • Professioneel omgaan met agressief gedrag, Reinaerde
 • Ademtherapie – Centrum Zein

Contact maken met jou, dat vind ik belangrijk!

Daarnaast heb ik veel ervaring op mogen doen bij Stumass waar ik studenten met autisme in hun studie begeleidde en de struggelingen van het dagelijks leven. Vervolgens ben ik gestart met werken bij Reinaerde, in eerste instantie werkte ik als coördinerend begeleider op een woonvorm voor volwassenen met een lichte tot matige verstandelijke beperking. Het werken op deze woning vond ik erg leuk maar omdat ik pas echt gelukkig word in een gymzaal werk ik momenteel als psychomotorisch therapeut.

Doordat ik zowel als woonbegeleider en als PMT’er werkzaam ben geweest, weet ik hoe belangrijk, maar ook hoe moeilijk het soms is om de geleerde vaardigheden mee te nemen in het dagelijks leven. Tijdens mijn trainingen en therapieën houd ik hier dus voortdurend rekening mee en zorg ik voor een goede transfer zodat jij in het dagelijks leven ook echt iets hebt aan de trainingen en therapieën van Thiro Training.

Training en Therapie

Simone Pastoors

Functie: trainer sportprogramma’s en leefstijlcoach

Succes begint bij jezelf! Maar om dit succes te behalen, is natuurlijk meer voor nodig. Ik draag hier graag een steentje bij. Ik vind het waardevol om iets te kunnen betekenen voor anderen om zo tot die succeservaring te komen.

Ik ben Simone Pastoors en opgeleid tot Sportkundige.  Mijn interesses hebben altijd bij de gezondheidszorg in combinatie met sport gelegen, waarbij sport uiteindelijk als middel wordt toegepast. Er zijn veel mogelijkheden om een sport- en beweegaanbod aan te bieden voor verschillende doelgroepen, passend bij de wensen en behoeften van de cliënten. Hierbij wil ik graag deel uit van maken.

Ik vind het belangrijk dat we plezier ervaren tijdens de trainingen, ontspannen aan de slag gaan en dat er gelachen kan worden. Een goede sfeer onderling is hiervoor belangrijk. Wil jij samen met mij plezier ervaren tijdens de trainingen om aan jouw persoonlijke doelen te gaan werken? Ik help je graag!

Ik streef er naar door middel van een vertrouwd gevoel samen de gewenste doelen te bereiken! 

Roos Buijs

Functie: Trainster sportprogramma’s & content marketeer

Wat leuk dat je benieuwd bent naar wie ik ben! Ik ben Roos Buijs en ik ben vanaf februari 2020 betrokken bij Thiro Training. Ik ben opgeleid tot Sportkundige en heb de minor ‘verbeteren van voedingsgedrag’ afgerond. Mijn interesses liggen dus bij sport en bij voeding. Daarnaast vind ik het ontzettend leuk om te werken met ‘bijzondere doelgroepen’. Hier heb ik de afgelopen jaren tijdens mijn studie ook al ervaring mee opgedaan.

Plezier beleven tijdens een training staat bij mij centraal. Ik haal ontzettend veel energie uit een glimlach van jou. Samen een vertrouwelijke band opbouwen, lachen, plezier beleven en dan komen de resultaten daar vanzelf bij.

Naast het geven van trainingen ben ik ook actief met het maken van video’s. Deze video’s zijn terug te vinden op de Instagram en Facebook van Thiro Training, maar ook op deze website onder het kopje ‘doe het zelf’. Neem eens een kijkje!

Ik hoop je snel te zien bij Thiro Training!

Mitch Zenden

Functie: Trainer sportprogramma’s 

Wat super leuk dat jij de eerste stap hebt gezet om je leefstijl te verbeteren, door een kijkje te nemen op de website!

Ik ben Mitch Zenden en ik ben gek op alles wat met sport en bewegen te maken heeft. Met mijn opleiding Sportkunde ben ik een specialist in sporten en bewegen. Mensen helpen vind ik een van de leukste dingen om te doen. Vooral wanneer dit met sport te maken heeft.

Iedereen verdient een gezonde leefstijl!

Samen met jou ga ik met heel veel plezier werken aan jouw doelen. Door mijn enthousiasme en positiviteit zorg ik ervoor dat jij iedere training trots bent op je eigen resultaat.

Veri

Functie: Trainer sportprogramma’s

Wat leuk dat je benieuwd bent naar wie ik ben! Ik ben Veri Gutte en ben vanaf september 2019 betrokken bij Thiro Training. Ik ben opgeleid tot sportkundige en ben in mijn vrije tijd ook veel bezig met sport. Mijn interesse ligt vooral bij het bewegen binnen de gezondheidszorg/welzijn met “bijzondere” doelgroepen. Ik vind het mooi om sport als middel in te zetten en hiermee de gezondheid van verschillende doelgroepen te bevorderen. Daarnaast vind ik dat plezier tijdens het sporten voorop moet staan. We creëren een ontspannen training en stralen positiviteit uit.

We hopen je snel te zien bij Thiro Training!