Financierings-
mogelijkheden en de tarieven

We leggen je graag uit wat de tarieven zijn voor de sportprogramma’s en leefstijlcoaching en hoe dit gefinancierd kan worden. Voor organisaties vragen we contact met ons op te nemen, we komen graag langs voor een oriënterend gesprek. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

PGB

Beschik je over een PGB en wil je deze graag inzetten voor begeleiding van Thiro Training? Dan zijn daar mogelijkheden voor! Uiteraard is dit afhankelijk van jouw hulpvraag en de doelen waar we aan werken. Niet alle doelen passen binnen de beleidsstukken van de WMO of WLZ.

Als jij al een budget beschikbaar hebt, dan kunnen we dit inzetten door een zorgovereenkomst in te vullen, ondertekenen en daarna op te sturen naar de sociale verzekeringsbank. Dit vullen we aan met een zorgplan, waarin wij uitleggen welke zorg we leveren en wat het resultaat daarvan is.

Particulier

Onze programma’s zijn natuurlijk ook als particulier in te kopen. Dan krijg je elke maand een factuur.

Subsidies/fondsen

Het kan zijn dat jouw gemeente subsidies of fondsen ter beschikking stelt om bijvoorbeeld voor iedereen sporten mogelijk te maken. Afhankelijk van jouw zorgvraag, zou je hier aanspraak op kunnen maken. Let op: dit is bij Thiro Training enkel mogelijk als je in een groep sport. Voor individuele programma’s is dit budget niet voldoende.

Gemeenten

Heb jij nog geen PGB? Dan kunnen we samen met jou in overleg met de gemeente gaan over de mogelijkheden om onze begeleiding te vergoeden vanuit de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO). Uiteraard is dit afhankelijk van jouw hulpvraag, niet iedere hulpvraag valt in de beleidsregels.

Onze ervaring is dat gemeentes enthousiast zijn over onze werkwijze om de doelen te behalen, omdat wij unieke begeleiding leveren. Dat is vaak een extra aanvulling op de dienstverlening.

Thiro-Training-Workshops

Tarieven

Fysieke vaardigheden
Sportprogramma's

€63,- per uur

Sociaal emotionele vaardigheden
Sportprogramma's

€63,- per uur

Begeleiden naar een sportclub
Sportprogramma's

€63,- per uur

Individuele leefstijlcoaching
Leefstijlcoaching

€73,- per uur

CooL programma
Leefstijlcoaching

Via zorgverzekering

Workshops
Leefstijlcoaching

Offerte op aanvraag

Jaarprogramma voor woongroepen
Advies

Offerte op aanvraag

Vitale organisatie
Advies

Offerte op aanvraag

Workshops
Advies

Offerte op aanvraag

De prijzen zijn exclusief 21% btw en reiskosten.