Start met sporten met een beperking!

Zet vandaag de eerste stap.

Wil je gaan sporten, maar weet je door jouw beperking niet waar je moet beginnen? Thiro Training is gespecialiseerd in sporten met een beperking. Wij bieden mooie en leuke sportprogramma’s voor iedereen. Zo wordt sporten met een beperking voor iedereen toegankelijk. Plan vandaag nog een gratis kennismaking in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Herken je dit?

Dat sporten is gezond is, is algemeen bekend. Maar helaas is sporten niet voor iedereen toegankelijk. Het kan zijn dat u een te grote afstand voelt tot de reguliere sportclubs of dat uw beperking het sporten in de weg staat. Thiro Training biedt unieke sportprogramma’s die voor jou een maatoplossing maakt voor sporten met een beperking. We bieden persoonlijk contact en stemmen onze programma’s altijd af op jouw persoonlijke doelen en mogelijkheden. Zo helpen wij jou om jouw persoonlijke top te bereiken. Sport is namelijk het middel om voor iedereen zich te laten ontwikkelen.

Bekijk onze trainingen

Hoe zou het voor jou zijn als….

 

✓Je kunt sporten op je eigen niveau

✓Je sport als middel in zet om je te ontwikkelen

✓Je jouw persoonlijke top kunt bereiken

✓Je fit en sterk wordt

✓ Je zelfvertrouwen hebt

✓ Je met plezier door het leven gaat

Zo ziet sporten bij Thiro Training eruit!

Altijd op je eigen niveau werken aan jouw ontwikkeling.

Waarom zou je bij ons komen sporten?

Wij maken van het sporten met een beperking een feestje. Wij kijken niet naar wat je niet (meer) kunt, maar leggen de aandacht op wat je wel kunt. Op deze manier boeken we samen mooie successen en helpen we je om jouw persoonlijke top te laten bereiken.

In het gehele traject hebben we intensief contact met jouw ouders, verzorgers en mogelijk ook de begeleiders van de zorginstelling. We bundelen de krachten, ervaringen en expertise. Op deze manier wordt de impact van onze sportprogramma’s optimaal.

Alles wat jij als drempel kunt ervaren, proberen wij voor je weg te halen. Wil jij niet uit jouw vertrouwde thuisomgeving? Dan komen we bijvoorbeeld gewoon naar jou toe. Wij hebben samen namelijk maar één doel: jouw persoonlijke top laten bereiken.

Ontdek het zelf

Wie geeft er training bij Thiro Training?

Thiro van Zijl | het ontstaan

Thiro van Zijl

Eigenaar Thiro Training

Ik ben de oprichter van Thiro Training. In 2015 ben ik Thiro Training gestart, omdat ik van mening ben dat iedereen de mogelijkheid moet hebben om te bewegen en sporten.

Thiro-training-Ilse

Ilse Kabel

Trainer sportprogramma’s en beleidsmedewerker

Met plezier en op een ontspannen manier werken aan jouw persoonlijke doelen, dat vind ik belangrijk. Door middel van leuke en soms ook spannende werkvormen gaan wij samen aan de slag.

Anne-Lotte Mulder trainer Thiro Training

Anne-Lotte Mulder

Trainer sportprogramma’s en leefstijlcoach

Kijk altijd naar mogelijkheden zo haal je het beste uit jezelf! Mijn naam is Anne-Lotte Mulder.

Martijn Hattink Trainer Thiro Training

Martijn Hattink

Afstudeerder en trainer

Samen kunnen we kijken naar wat er voor jou mogelijk is. Soms moet je jezelf hiervoor uitdagen, maar wie niks probeert zal ook nooit weten of het mogelijk is. Je kan namelijk altijd meer dan dat je zelf denkt.

Dit vinden wij belangrijk!

Plezier beleven

Wij zullen van jouw sportervaring een leuke ervaring maken. Sporten is naast gezond, namelijk ook gewoon erg leuk! Samen maken wij van jouw sportprogramma een geweldige en plezierige ervaring.

Contact met jou en jouw omgeving

Naast onze sportprogramma’s, houden we intensief (online) contact met jou en jouw omgeving. Op deze manier hoef je nooit iets alleen te doen en helpen wij je samen naar jouw persoonlijke top.

Succeservaringen op doen

Wij kijken naar wat je wel kunt, in plaats naar wat je niet (meer) kunt. Door elke keer weer kleine stapjes te zetten, wordt elke training een succeservaring.

Zet de eerste stap!

Plan een gratis kennismaking in en ontdek of sporten bij Thiro Training ook iets voor jou is!

1 op 1 sporten kan nog gewoon tijdens de corona crisis. Juist nu is investeren in jouw gezondheid nog belangrijker.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Sporten met een beperking: sporten is voor iedereen!

Denk je dat sporten met een beperking moeilijk of zelfs onmogelijk is? Thiro Training maakt sporten met een beperking mogelijk! Wij hebben speciale sport- en leefstijlprogramma’s ontwikkeld voor mensen met een verstandelijke beperking en/of autisme. Wij zorgen ervoor dat je met plezier zult sporten en ook resultaat ziet. Onze missie is om iedereen zijn persoonlijke top te laten bereiken. Wij houden van een persoonlijke benadering en hebben veel geduld. Ook met kleine stapjes is groot resultaat te bereiken. Wij bieden op maat gemaakte sportprogramma’s aan om ander andere je conditie te verbeteren, meer kracht te ontwikkelen, te ontspannen of naar een bepaald doel toe te werken zoals een hardloop evenement. Je kunt kiezen uit de volgende sporten: fitness, bootcamp, boksen, hardlopen, wielrennen, tennis, basketbal, voetbal, sport en spel en zwemmen. Wij komen naar jou toe voor de trainingen. Sporten met een beperking moet vooral leuk zijn. Sporten is gezond en het verhoogt de kwaliteit van leven. Je zult sporten bij Thiro Training zeker als positief ervaren.

Sporten met een beperking: individueel of in groepsverband

Bij sporten met een beperking worden niet alleen je fysieke vaardigheden groter maar ook je sociaal emotionele vaardigheden zullen toenemen. Je leert je eigen emoties beter begrijpen waardoor je vaker blij kunt zijn. Je wordt weerbaarder, krijgt meer zelfvertrouwen en je kunt beter je wensen en grenzen aangeven. Al onze trainers hebben een enorme passie voor sport en zijn gedreven om de deelnemers van onze programma’s te begeleiden. Daarbij hebben ze veel kennis van voeding, beweging en gedragsverandering. Zij gaan graag met jou aan de slag. Sporten, gezonde voeding en bewegen hebben alles met elkaar te maken. Door onze programma’s krijg je een andere, gezondere leefstijl. Je kunt individueel begeleid worden maar ook groepen van zorginstellingen hebben wij veel te bieden. Samen met de ouders/verzorgers en zorgprofessionals kunnen wij een leefstijlbeleid ontwikkelen dat de gezondheid van de cliënten verbetert.

Sporten met een beperking ook thuis mogelijk

Als je zin hebt om thuis te sporten dan is dat ook mogelijk. Wij hebben video’s met workouts voor beginners die ongeveer 5 à 10 minuten duren. Zo kunt je gewoon in je woonkamer sporten. Wil je je graag bij een sportclub in de buurt aansluiten? Ook daarbij begeleiden wij jou. Tijdens de kennismakingsfase gaan we onderzoeken welke sport er bij jou past en dan gaan we aan de slag. Met sportieve werkvormen, waarbij we zowel de fysieke als de sociaal emotionele vaardigheden verbeteren, maken wij de stap naar de sportclub makkelijker. Bij ons gaan resultaat en plezier hand in hand!

Zet de eerste stap!

Plan een gratis kennismaking in en ontdek of sporten bij Thiro Training ook iets voor jou is!

1 op 1 sporten kan nog gewoon tijdens de corona crisis. Juist nu is investeren in jouw gezondheid nog belangrijker.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.