Heb jij een beperking maar wil je hier niet door laten belemmeren tijdens het sporten? Maar vind je het lastig om te kiezen wat je het beste kunt doen? Heel begrijpelijk. Vraag daarom jouw persoonlijke sportadvies aan!

Sportadvies

We doen het samen!

Hi, ik ben Thiro! Bij Thiro Training zijn we van mening dat iedereen moet kunnen sporten met een beperking. Daarom organiseren wij sportieve activiteiten op ieders niveau. Ook vinden wij dat iedereen in staat moet zijn om gezonde keuzes te maken en dat iedereen inzicht kan krijgen in zijn sociale, mentale en fysieke doelen.

Wij sporten met een beperking. Zo geven wij sporttrainingen aan mensen met een beperking zoals een licht verstandelijke beperking, autisme en/of gedragsproblemen. Dit zijn vaak individuele trainingen waarbij we gebruik maken van verschillende sporten zoals bootcamp, fitness, zwemmen, hardlopen, boksen, fietsen of rots en water. Deze trainingen zijn afgestemd op ieders niveau en vinden plaats op een locatie naar keus in de regio Utrecht, Den Bosch en Eindhoven.

Het afgelopen jaar heb ik al veel mensen mogen begeleiden met een beperking. Wat me opvalt is dat de meeste mensen wel gemotiveerd zijn, maar niet goed weten hoe ze het beste aan de slag kunnen. Vaak ervaren zij zoveel drempels op het gebied van aanbod in de buurt, deskundigheid trainers of de locatie. Met als gevolg dat ze onvoldoende bewegen en stil zitten. Terwijl sporten en bewegen juist zoveel voordelen heeft.

Speciaal daarom geef ik persoonlijke sportadviezen op maat, zodat jij lekker aan de slag kunt! Jouw beperking hoeft absoluut geen belemmering te zijn.

Dit persoonlijke sportadvies is wat voor jou als:

  • Je wilt sporten, maar als je niet helemaal je draai kunt vinden in de groep of in de sportschool
  • Als je weet dat beweging je goed doet, maar je niet weet waar je moet beginnen
  • Als je wil trainen voor bijvoorbeeld een fietstocht, kennedymars, obstacle run of hardloopwedstrijdje en daar wel wat handvatten bij kunt gebruiken
  • Je gewoon eens wil sparren om te kijken of je al goed bezig bent
  • Als je eigenlijk niet zo van bewegen houdt, maar je benieuwd bent naar hoe je dit wel leuk kunt maken voor jezelf
  • Als je wilt afvallen, maar geen idee hebt waar je moet beginnen

Wanneer je je hierin herkent, vraag dan jouw persoonlijke sportadvies aan, speciaal afgestemd op mensen met een verstandelijke beperking. De sportadviezen zijn voor iedereen met een beperking die graag zou willen sporten, of je dat nou zelfstandig kan of niet. Ik denk graag met je mee.

Tijdens het sportadvies:

  • Luister ik naar jouw verhaal. Ik vind het belangrijk om je te leren kennen
  • Gaan we opzoek naar wat jij graag wilt bereiken en wat de mogelijkheden zijn.
  • Geef ik je uiteraard tips over welke sporten geschikt voor je zijn, hoe je door kleine stapjes al grote resultaten kan halen en nog veel meer.
  • Zorgen we dat je aan de gang kunt met een sport die bij jou past. Het belangrijkste is dat jij het leuk vindt, zodat je het ook langer vol kunt houden.

Een persoonlijk sportadvies, hoe werkt dat?

Als jij jouw sportadvies aanvraagt, plannen we samen een half uurtje tijd in wanneer het voor jou goed uitkomt. Het sportadvies is een telefonisch gesprek. Als het zover is bel ik jou, eventueel samen met je ouders of met een begeleider. We bekijken samen de mogelijkheden en maken hier een plan voor. Belangrijk is dat ook jij hier achter staat. Je kunt dan besluiten om zelfstandig aan de slag te gaan met het plan, maar als je hulp wil help ik je daar natuurlijk graag mee.

Ik hoop je binnenkort te spreken!

Sportadvies

Vul het formulier hieronder in, en vraag jouw persoonlijke sportadvies aan!