Ben jij op zoek naar een passend sport en beweegprogramma? Wij geven training en coaching aan mensen met een verstandelijke beperking, autisme en/of gedragsproblemen. Dit zijn vaak individuele trainingen, maar kan ook in een groep.

Unieke sportprogramma’s

We vinden het belangrijk dat jij geen drempels ervaart. Maar juist met plezier kan sporten en daarnaast aan doelen kan werken. Voorbeelden hiervan zijn:

  • Dagelijkse activiteiten: zoals met de fiets naar dagbesteding ipv met de taxi. Of spierkracht ontwikkelen zodat je trap kan blijven lopen. Ook vinden we het belangrijk dat je blijft deelnemen aan de maatschappij.
  • Gezondheid: afvallen of spiermassa opbouwen.
  • Sociaal: zoals het vergroten van je zelfvertrouwen en stevig kunnen staan. Of sociale contacten opbouwen en je buurt leren kennen.
  • Mentaal: zoals leren ontspannen en beter concentreren. Of doelen stellen en deze behalen en vergroten van je weerbaarheid.
Contact opnemen

Een aantal voorbeelden van onze sportprogramma’s

Kickboksen

Hardlopen

Hardlopen met een beperking

Fitness

Bootcamp

Bootcamp in Utrecht

Zwemmen

Sporten met een beperking | Zwemmen

Fietsen

Sport en Spel

Gezondheidsweekend

Individueel of in een groep sporten

Je kan bij ons zowel alleen als in een groep sporten. Als je in een groep wilt sporten, dan zijn dit vaak dezelfde bewoners of klasgenoten die elkaar al kennen. Onze ervaring is dat zij dan ook vaak hetzelfde niveau en doel hebben, waardoor dit goed aansluit. De meeste klanten van ons sporten individueel, zodat zij zo optimaal mogelijk kunnen werken aan hun doelen.

Wij werken in de regio’s Hilversum, Amersfoort, Utrecht, Nijmegen, Oss, Eindhoven en Den Bosch. Onze programma’s vinden op verschillende locaties plaats. Dit kan bij het zwembad in het dorp zijn, een van de parken in de stad of bij jou thuis. Afhankelijk van de wensen en mogelijkheden.

Op dit moment hebben wij wel groepen, maar vaak zijn deze gesloten, omdat dit dan een groep is van dezelfde locatie. Wij hebben enkel in Utrecht een open bootcamp groep. Bekijk hier de bootcamp groep in Utrecht.

Tarief:

  • individueel: €60,-
  • 2 personen: €37,-
  • 3 personen: €30,-
  • 4 personen: €25,-

Prijzen zijn per persoon en per uur. Exclusief BTW en eventuele reiskosten.

Sporten met een beperking, waarom bieden wij deze programma’s aan?

Tijdens het begeleiden van reizen voor mensen met een beperking merkten wij dat mensen een grote glimlach op het gezicht kregen als zij een sportieve prestatie hadden geleverd waarbij ze net iets meer konden dan dat ze van te voren dachten. Dit maakte ons ook gelukkig! Daarnaast wisten wij dat het lastig kan zijn om passend sportaanbod te vinden voor mensen met een beperking en dat zij tegen drempels aanlopen. Wij nemen deze drempels zoveel mogelijk weg en willen iedereen de mogelijkheid geven om deel te nemen aan sport en beweegprogramma’s om te werken aan fysieke en/of sociale doelen. Daarom zijn wij zelf sport en beweegprogramma’s gaan ontwikkelen die aansluiten bij ieders niveau. Wij willen door onze programma’s succeservaringen geven en plezier uitstralen. Hierbij werken we aan vooraf samen besproken doelen.