Ben jij op zoek naar een passend sport en beweegprogramma? Wij geven training en coaching aan mensen met een verstandelijke beperking, autisme en/of gedragsproblemen. Dit zijn vaak individuele trainingen, maar kan ook in een groep. We maken gebruik van verschillende sporten zoals bootcamp, fitness, zwemmen, hardlopen, boksen, fietsen of rots en water. Deze trainingen zijn afgestemd op ieders niveau en vinden plaats op een locatie naar keus in de regio Utrecht, Den Bosch, Nijmegen en Eindhoven.

Neem contact op of vraag een gratis proefles aan

Contact opnemenProefles aanvragen

Sporten met een beperking, waarom bieden wij deze programma’s aan?

Tijdens het begeleiden van reizen voor mensen met een beperking merkte ik dat mensen zo’n grote glimlach op hun gezicht kregen als ze een sportieve prestatie hadden geleverd waarbij ze net iets meer konden dan dat ze van te voren dachten. Dit maakte mij ook gelukkig! Daarnaast wist ik dat het lastig kan zijn om passend sportaanbod te vinden voor mensen met een beperking en dat zij tegen drempels aanlopen. Wij wilden deze drempels wegnemen en iedereen de mogelijkheid geven om te werken deel te nemen aan sport en beweegprogramma’s om te werken aan fysieke en/of sociale doelen. Daarom zijn wij zelf sport en beweegprogramma’s gaan ontwikkelen die aansluiten bij ieders niveau. Wij willen door onze programma’s succeservaringen geven en plezier uitstralen. Hierbij werken we aan vooraf samen besproken doelen.

Kickboksen

Hardlopen

Hardlopen met een beperking

Fitness

Bootcamp

Bootcamp in Utrecht

Zwemmen

Sporten met een beperking | Zwemmen

Fietsen

Sport en Spel

Gezondheidsweekend

Unieke sportprogramma’s

Dat is waar wij voor staan. We vinden het belangrijk dat jij geen drempels ervaart. Maar juist met plezier kan sporten en daarnaast aan doelen kan werken. Voorbeelden hiervan zijn:

  • Dagelijkse activiteiten: zoals met de fiets naar dagbesteding ipv met de taxi. Of spierkracht ontwikkelen zodat je trap kan blijven lopen. Ook vinden we het belangrijk dat je blijft deelnemen aan de maatschappij.
  • Gezondheid: afvallen of spiermassa opbouwen.
  • Sociaal: zoals het vergroten van je zelfvertrouwen en stevig kunnen staan. Of sociale contacten opbouwen en je buurt leren kennen.
  • Mentaal: zoals leren ontspannen en beter concentreren. Of doelen stellen en deze behalen en vergroten van je weerbaarheid.

Dit allemaal in kleine stapjes waarbij jij iedere keer weer een succeservaring hebt!

Wist je dat wij geen training geven zonder een high five? Dat vinden wij belangrijk: een compliment en contact maken met jou.

Proefles aangepast sporten

Alleen of in een groep?

Je kan bij ons zowel alleen als in een groep sporten. Als je in een groep wilt sporten, dan zijn dit vaak dezelfde bewoners of klasgenoten die elkaar al kennen. Onze ervaring is dat zij dan ook vaak hetzelfde niveau en doel hebben, waardoor dit goed aansluit. De meeste klanten van ons sporten individueel, zodat zij zo optimaal mogelijk kunnen werken aan hun doelen.

Vraag je gratis proefles aan en kom sporten!

Samen zorgen we dat jouw beperking geen belemmering is.

* indicates required