Trainers

Onze trainers zijn gedreven in het vergroten van de kansen voor de deelnemers aan onze programma’s. Zij hebben kennis van sport, voeding, bewegen en gedragsveranderig voor mensen met een verstandelijke beperking en/of autisme.
Thiro-training-Thiro
Eigenaar Thiro Training

Thiro van Zijl

Ik ben de oprichter van Thiro Training. In 2015 ben ik Thiro Training gestart, omdat ik van mening ben dat iedereen de mogelijkheid moet hebben om te bewegen en sporten.

Ik ben de oprichter van Thiro Training. In 2015 ben ik Thiro Training gestart, omdat ik van mening ben dat iedereen de mogelijkheid moet hebben om te bewegen en sporten. Gaandeweg ontdekte ik dat het opzetten van leefstijlcoaching voor mensen met een verstandelijke en autisme voor nog meer impact kan zorgen. Door de ontwikkeling van dit programma en door literatuuronderzoek, ben ik ook gestart met het aanbieden van programma’s voor zorginstellingen gericht op het ontwikkelen en implementeren van beleid op het gebied van leefstijl.
Nadat ik de bachelor Sport en Bewegingseducatie heb afgerond, heb ik de opleiding Leefstijlcoach en de master Sport en Beweeginnovatie afgerond.
Tot snel in één van de trainingen!
Thiro-training-Ilse
Trainer sportprogramma’s en beleidsmedewerker

Ilse Kabel

Met plezier en op een ontspannen manier werken aan jouw persoonlijke doelen, dat vind ik belangrijk. Door middel van leuke en soms ook spannende werkvormen gaan wij samen aan de slag.

Met plezier en op een ontspannen manier werken aan jouw persoonlijke doelen, dat vind ik belangrijk. Door middel van leuke en soms ook spannende werkvormen gaan wij samen aan de slag.
Laten we samen kijken naar jouw vraag en daar een mooi doel uit halen waar wij mee aan de slag kunnen, ik ben er klaar voor, jij ook?
Naast master Psychomotorische Therapie, ben ik ook Rots en Water en ademtherapeut.
Anne-Lotte Mulder trainer Thiro Training
Trainer sportprogramma’s en leefstijlcoach

Anne-Lotte Mulder

Kijk altijd naar mogelijkheden zo haal je het beste uit jezelf! Mijn naam is Anne-Lotte Mulder.

Kijk altijd naar mogelijkheden zo haal je het beste uit jezelf! Mijn naam is Anne-Lotte graag kijk ik samen met jou naar een passende manier om jou te begeleiden naar een gezondere leefstijl en/of vitaler lichaam.

Iedereen wilt graag gezond zijn en zich lekker in z'n vel voelen. Hiervoor is niet een en dezelfde manier. Of dit nou is door te helpen bij het vinden van een geschikte sport of samen een planning maken hoe je gezondere en bewustere keuzes maakt, ik zal je hierbij helpen.

Ik ben opgeleid tot sportkundige op gebied van beweging en gezondheid. Met een lach sta ik voor je klaar. Vooral plezier in een training vind ik erg belangrijk, iedereen heeft het recht ten volste te genieten van het leven. Dit past erg bij mij, niet alleen als persoon maar ook als professional. Naast dat ik jou ondersteun ben ik graag een luisterend oor en altijd in voor een geintje.

Benthe Reuken Trainer Thiro Training
Afstudeerder en trainer

Benthe Reuken

Vanaf september 2020 ben ik aangesloten bij Thiro training vanuit mijn afstudeeronderzoek en daarnaast geef ik training. De combinatie sporten en de juiste voeding vind ik erg interessant.

Wat leuk dat jij een kijkje neemt op de website van Thiro Training, en benieuwd bent naar wat ik doe.

Leefstijlverandering is voor iedereen mogelijk. Samen gaan wij de uitdaging aan, om de verandering toe te passen. Daarnaast gaan we samen op zoek naar jouw persoonlijke top. Dit doe ik graag met veel plezier en enthousiasme. Dit staat tijdens de training bij mij ook centraal.

Vanaf september 2020 ben ik aangesloten bij Thiro training vanuit mijn afstudeeronderzoek en daarnaast geef ik training. De combinatie sporten en de juiste voeding vind ik erg interessant.

Ik verzorg trainingen, maar je kan mij ook terugvinden bij de recepten video's. Hier kunnen we samen gezonde recepten bereiden. Ben je benieuwd naar hoe je dit doet? Neem dan een kijkje onder het kopje recepten.
Ik hoop je snel te ontmoeten bij Thiro training!

Martijn Hattink Trainer Thiro Training
Afstudeerder en trainer

Martijn Hattink

Samen kunnen we kijken naar wat er voor jou mogelijk is. Soms moet je jezelf hiervoor uitdagen, maar wie niks probeert zal ook nooit weten of het mogelijk is. Je kan namelijk altijd meer dan dat je zelf denkt.

Een doel hebben in het leven, is in mijn ogen belangrijk. Dit kan zowel om iets heel groots gaan als iets kleins. Een ding hierbij is zeker, het is altijd iets persoonlijks. Door sport in te zetten als middel hoop ik met mijn ervaring en kennis, jou te kunnen helpen met je persoonlijke doel! Het behalen van welk doel dan ook zal altijd moeite kosten echter is het wel belangrijk dat dit ook op een leuke manier gebeurd. Hier hoop ik in bij te kunnen dragen door op een energieke en enthousiaste manier jou trainingen aan te bieden.

Samen kunnen we kijken naar wat er voor jou mogelijk is. Soms moet je jezelf hiervoor uitdagen, maar wie niks probeert zal ook nooit weten of het mogelijk is. Je kan namelijk altijd meer dan dat je zelf denk. Ik zet me graag in om dit “onbekende” met jou te ontdekken en er achter te komen wat je allemaal al wel niet kan.

Met mensen bezig zijn vind ik een van de mooiste dingen om te doen. Ik hoop bij mijn trainingen dat je plezier ervaart maar ook weer een stapje verder durft en kan zetten. Graag zet ik me in om samen jouw leefstijl te verbeteren.

Ik hoop snel van je te horen welk doel jij hebt of wat je graag zou willen bereiken zodat we samen dit gaan behalen. Tot dan!

Dennis Veer trainer Thiro Training
Afstudeerder en trainer

Dennis Veer

Sporten is hartstikke belangrijk, maar plezier en de succeservaring opzoeken is nog belangrijker. Dit zorgt ervoor dat jij je persoonlijke doel gaat behalen.

Wat tof dat jij wilt gaan beginnen met sporten. Sporten is hartstikke belangrijk, maar plezier en de succeservaring opzoeken is nog belangrijker. Dit zorgt ervoor dat jij je persoonlijke doel gaat behalen. Door sport in te zetten als middel wil ik met mijn ervaring en kennis een leuke training verzorgen om samen met jou te werken aan jouw persoonlijke doel. Samen wil ik vertrouwelijke band opbouwen, zodat wij elkaar goed leren kennen en ik mijn trainingen kan aanpassen op jou wensen en behoeftes.

Met mijn opleiding Sportkunde heb ik ook veel kennis opgedaan over een gezonde leefstijl. Dit betekent dat ik graag met jou wil gaan kijken welke verbeteringen jij kan toepassen omtrent jouw leefstijl. Hierin is belangrijk dat dit met kleine stapjes gebeurd om een succeservaring te creëren.

Mensen coachen vind ik hartstikke leuk en vooral als wij veel plezier hebben. Ik hoop snel van jou te horen, zodat wij aan de gang kunnen om jou persoonlijke doel te behalen.

Trainer en leefstijlcoach

Ruben Reuvekamp

Voor mij staat plezier en vertrouwen voorop en haal ik energie uit jouw glimlach.

Iedereen wil graag doelen behalen. Daar help ik je graag bij! Voor mij staat plezier en vertrouwen voorop en haal ik energie uit jouw glimlach. Tijdens mijn bachelor Sport- en Bewegingseducatie ben ik erachter gekomen dat ik de combinatie tussen gezondheid en sport erg interessant vind. Hierbij wordt sport als middel ingezet op de doelen te behalen die wij samen gaan opstellen.

Wil jij samen met mij aan de slag gaan om jouw doelen te behalen en voornamelijk veel sportplezier te beleven? Dan help ik jou hier graag bij. Tot snel!

Thiro-training-Mitch Zenden
Trainer sportprogramma’s

Mitch Zenden

Wat super leuk dat jij de eerste stap hebt gezet om je leefstijl te verbeteren, door een kijkje te nemen op de website!

Wat super leuk dat jij de eerste stap hebt gezet om je leefstijl te verbeteren, door een kijkje te nemen op de website! Iedereen verdient een gezonde leefstijl!
Samen met jou ga ik met heel veel plezier werken aan jouw doelen. Door mijn enthousiasme en positiviteit zorg ik ervoor dat jij na iedere training trots bent op je eigen resultaat.

Ik ben gek op alles wat met sport en bewegen te maken heeft. Met mijn opleiding Sportkunde ben ik een specialist in sporten en bewegen. Mensen begeleiden en coachen vind ik een van de leukste dingen om te doen. Vooral wanneer dit met sport te maken heeft.

Trainer sportprogramma’s & content marketeer

Roos Buijs

Wat leuk dat je benieuwd bent naar wie ik ben! Ik ben Roos Buijs en ik ben vanaf februari 2020 betrokken bij Thiro Training.

Wat leuk dat je benieuwd bent naar wie ik ben! Plezier beleven tijdens een training staat bij mij centraal. Ik haal ontzettend veel energie uit een glimlach van jou. Samen een vertrouwelijke band opbouwen, lachen, plezier beleven en dan komen de resultaten daar vanzelf bij.
Ik ben vanaf februari 2020 betrokken bij Thiro Training. Ik ben opgeleid tot Sportkundige en heb de minor ‘verbeteren van voedingsgedrag’ afgerond. Mijn interesses liggen dus bij sport en bij voeding.

Daarnaast vind ik het ontzettend leuk om te werken met ‘bijzondere doelgroepen’. Hier heb ik de afgelopen jaren tijdens mijn studie ook al ervaring mee opgedaan.

Naast het geven van trainingen ben ik ook actief met het maken van video’s. Deze video’s zijn terug te vinden op de Instagram en Facebook van Thiro Training, maar ook op deze website onder het kopje ‘doe het zelf’. Neem eens een kijkje!
Ik hoop je snel te zien bij Thiro Training!

Ook werken bij Thiro Training?

Wij zijn altijd op zoek naar ondernemende trainers en coaches. Bekijk de vacatures of stuur een open sollicitatie.