Trainers

Onze trainers zijn gedreven in het vergroten van de kansen voor de deelnemers aan onze programma’s. Zij hebben kennis van sport, voeding, bewegen en gedragsveranderig voor mensen met een verstandelijke beperking en/of autisme.
Thiro-training-Thiro
Eigenaar Thiro Training

Thiro van Zijl

Ik ben de oprichter van Thiro Training. In 2015 ben ik Thiro Training gestart, omdat ik van mening ben dat iedereen de mogelijkheid moet hebben om te bewegen en sporten.

Ik ben de oprichter van Thiro Training. In 2015 ben ik Thiro Training gestart, omdat ik van mening ben dat iedereen de mogelijkheid moet hebben om te bewegen en sporten. Gaandeweg ontdekte ik dat het opzetten van leefstijlcoaching voor mensen met een verstandelijke en autisme voor nog meer impact kan zorgen. Door de ontwikkeling van dit programma en door literatuuronderzoek, ben ik ook gestart met het aanbieden van programma’s voor zorginstellingen gericht op het ontwikkelen en implementeren van beleid op het gebied van leefstijl.
Nadat ik de bachelor Sport en Bewegingseducatie heb afgerond, heb ik de opleiding Leefstijlcoach en de master Sport en Beweeginnovatie afgerond.
Tot snel in één van de trainingen!
Trainster sportprogramma’s & content marketeer

Roos Buijs

Wat leuk dat je benieuwd bent naar wie ik ben! Ik ben Roos Buijs en ik ben vanaf februari 2020 betrokken bij Thiro Training.

Wat leuk dat je benieuwd bent naar wie ik ben! Plezier beleven tijdens een training staat bij mij centraal. Ik haal ontzettend veel energie uit een glimlach van jou. Samen een vertrouwelijke band opbouwen, lachen, plezier beleven en dan komen de resultaten daar vanzelf bij.
Ik ben vanaf februari 2020 betrokken bij Thiro Training. Ik ben opgeleid tot Sportkundige en heb de minor ‘verbeteren van voedingsgedrag’ afgerond. Mijn interesses liggen dus bij sport en bij voeding.

Daarnaast vind ik het ontzettend leuk om te werken met ‘bijzondere doelgroepen’. Hier heb ik de afgelopen jaren tijdens mijn studie ook al ervaring mee opgedaan.

Naast het geven van trainingen ben ik ook actief met het maken van video’s. Deze video’s zijn terug te vinden op de Instagram en Facebook van Thiro Training, maar ook op deze website onder het kopje ‘doe het zelf’. Neem eens een kijkje!
Ik hoop je snel te zien bij Thiro Training!

Thiro-training-Ilse
Trainer sportprogramma’s en beleidsmedewerker

Ilse Kabel

Met plezier en op een ontspannen manier werken aan jouw persoonlijke doelen, dat vind ik belangrijk. Door middel van leuke en soms ook spannende werkvormen gaan wij samen aan de slag.

Met plezier en op een ontspannen manier werken aan jouw persoonlijke doelen, dat vind ik belangrijk. Door middel van leuke en soms ook spannende werkvormen gaan wij samen aan de slag.
Laten we samen kijken naar jouw vraag en daar een mooi doel uit halen waar wij mee aan de slag kunnen, ik ben er klaar voor, jij ook?
Naast master Psychomotorische Therapie, ben ik ook Rots en Water en ademtherapeut.
Thiro-training-Mitch Zenden
Trainer sportprogramma’s

Mitch Zenden

Wat super leuk dat jij de eerste stap hebt gezet om je leefstijl te verbeteren, door een kijkje te nemen op de website!

Wat super leuk dat jij de eerste stap hebt gezet om je leefstijl te verbeteren, door een kijkje te nemen op de website! Iedereen verdient een gezonde leefstijl!
Samen met jou ga ik met heel veel plezier werken aan jouw doelen. Door mijn enthousiasme en positiviteit zorg ik ervoor dat jij na iedere training trots bent op je eigen resultaat.

Ik ben gek op alles wat met sport en bewegen te maken heeft. Met mijn opleiding Sportkunde ben ik een specialist in sporten en bewegen. Mensen begeleiden en coachen vind ik een van de leukste dingen om te doen. Vooral wanneer dit met sport te maken heeft.

Thiro-training-Simone Pastoors
Trainer sportprogramma’s en leefstijlcoach

Simone Pastoors

Succes begint bij jezelf! Maar om dit succes te behalen, is natuurlijk meer voor nodig. Ik draag hier graag een steentje aan bij.

Succes begint bij jezelf! Maar om dit succes te behalen, is natuurlijk meer voor nodig. Ik draag hier graag een steentje aan bij. Ik vind het waardevol om iets te kunnen betekenen voor anderen om zo tot die succeservaring te komen.

Ik ben opgeleid tot Sportkundige. Mijn interesses hebben altijd bij de gezondheidszorg in combinatie met sport gelegen, waarbij sport uiteindelijk als middel wordt toegepast. Er zijn veel mogelijkheden om een sport- en beweegaanbod aan te bieden voor verschillende doelgroepen, passend bij de wensen en behoeften.

Ik vind het belangrijk dat we plezier ervaren tijdens de trainingen, ontspannen aan de slag gaan en dat er gelachen kan worden. Een goede sfeer onderling is hiervoor belangrijk. Wil jij samen met mij plezier ervaren tijdens de trainingen om aan jouw persoonlijke doelen te gaan werken? Ik help je graag!

Bekijk vacatures

Jouw naam?

Wij zijn altijd op zoek naar ondernemende trainers en coaches die affiniteit hebben met de doelgroep en sport en leefstijl uitstralen.

Werken bij Thiro Training betekent een bijdrage leveren aan een inclusievere samenleving waarin Thiro Training kansen creert voor mensen met een verstandelijke beperking en/of autisme. Thiro Training is een jonge, dynamische en ambiteuze organisatie die door innovatieve oplossingen rondom sport en leefstijl kansen creert voor mensen met een verstandelijke beperking en autisme.

Wij zijn altijd op zoek naar ondernemende trainers en coaches die affiniteit hebben met de doelgroep en sport en leefstijl uitstralen. Op dit moment hebben wij geen vacatures, je kan wel een open sollicitatie schrijven en mailen naar info@thirotraining.nl of bellen naar Thiro van Zijl: 06-81936499.

Wij werken nauw samen met hogescholen zoals de Hogeschool van Arnhem Nijmegen en de Fontys om studenten een toffe en leerzame stage aan te bieden waarin zij uitgebreid begeleidt worden om samen met ons de missie van Thiro Training te halen. Hiervoor kan je altijd een open sollicitatie doen. Ook hebben wij rond november en april vacatures open staan met concrete stage opdrachten, voor zowel 3e jaars als afstudeerders.

Ook werken bij Thiro Training?

Wij zijn altijd op zoek naar ondernemende trainers en coaches. Bekijk de vacatures of stuur een open sollicitatie.