Marc heeft de afgelopen twee jaar hard gezwommen bij ons. Iedere vrijdagochtend lag hij in het zwembad van Oss of Rosmalen om zijn 40 baantjes te halen. Marc heeft hierbij veel geleerd, zoals zijn zwemvaardigheden, hierbij zeiden we vaak: “Marc, houd je je benen wel hoog” of “Marc, grote slagen maken met je armen hé”. Ook had Marc wel eens last van zijn rug, waarbij het zwemmen hem ook hielp om zijn core sterker te maken.

Marc was altijd enthousiast om weer het zwembad in te duiken en maakte er ook altijd een feestje van. Zo nu en dan gingen we op het einde nog 1x de glijbaan of in de sauna voor een paar minuutjes. Een beetje ontspannen is ook belangrijk he?

Wij doen dit altijd vanuit plezier, vanuit daar kan je werken aan de doelen die iemand heeft. Voor Marc is dit volgens mij erg goed gelukt!

Wij geloven dat sporten voor iedereen mogelijk moeten zwemmen. Wij geloven daarom in gelijke kansen, want dit is niet altijd vanzelfsprekend voor mensen met een verstandelijke beperking.

Benieuwd naar hoe wij zwemmen voor mensen met een verstandelijke beperking aanpakken met onze trainers, neem dan eens contact met ons op via www.thirotraining.nl/kennismaking