Leefstijlcoaching voor teams op het gebied van beweging en voeding, ter verbetering van de gezondheid van de clienten. Hoe ga je hier mee? Wij bieden leefstijlcoaching voor teams, ter verbetering van de gezondheid van de client.

Leefstijlcoaching voor teams

Welke begeleiding kan je als begeleiding bieden en wat wordt er van jou verwacht? Wij helpen begeleiders hierin sterker in hun schoenen te laten staan, als team samen te werken en een gezond beleid te ontwikkelen op de locatie. Dit doen we door middel van bewustwording en het vergroten van kennis. Daarnaast passen we samen met een contactpersoon/taakhouder voeding een aantal zaken aan op de woning, waardoor de cultuur gezonder wordt.

Helaas kampen veel mensen met een verstandelijke beperking en/of autisme met gezondheidsproblemen. Vanuit onderzoeken komt steeds meer naar voren dat begeleiders hier een belangrijke rol in hebben. Gelukkig zijn er nu ook organisaties die inzien dat hier aandacht voor dient te zijn, ter verbetering van de kwaliteit van leven van de client. Dit zijn geen intensieve duren trajecten, maar door het maken van kleine stapjes komen we wel tot grote resultaten.

De resultaten zijn onder andere:

  • gezondere menulijsten
  • groente en fruit als snack ipv koekjes
  • meer water drinken
  • clienten bewegen meer

Benieuwd hoe dit werkt?

Klik hier voor meer informatie