Onze Kick Off: Sporten en Gezondheid was een groot succes!

Op zondag 3 juni organiseerden wij een Kick Off: Sporten en Gezondheid. Dit was een gratis sportief evenement dat in het teken staat van gezondheid, sporten en het ontmoeten van nieuwe mensen. We organiseerden verschillende workshops en activiteiten om er een leuke en geslaagde dag van te maken. Het evenement vond plaats bij Perron 3 in Rosmalen.

De deelnemers hebben (naar ons idee) een fantastische dag gehad, waarbij zij aan de slag konden gaan met bootcamp, boksen en een kookworkshop. In de pauze hadden zij nog genoeg energie om mee te doen met de quiz, een sapje bij elkaar te trappen, op de foto te gaan of mee te doen aan de sportchallenge. Bij deze challenge waren er allerlei kleine testjes waar je aan mee kon doen zoals: sit and reach, hoogspringen, verspringen of de plank. Leuk om de enthousiaste koppies te zien!

Vanuit ons een erg geslaagd event, waar we gelukkig veel hulp bij hebben gehad, waaronder de trainers en de projectgroep vanuit de HAN die mee heeft geholpen dit evenement te organiseren.

Een van de ouders die ik naderhand nog sprak stuurde mij het volgende op:

We vonden het erg leuk om de sfeer even te proeven. Jullie hadden alles professioneel opgezet en aangekleed. Er heerste een zeer positieve sfeer. Je hebt een leuk team mensen om je heen verzameld! Buiten zagen we vrolijkheid bij de deelnemers aan de workshops boksen en bootcamp.

Ook positief was dat je, ondanks de drukte, gewoon even de tijd nam om ons te woord te staan.

Ik (Thiro) heb veel mensen mogen spreken en zou willen dat ik soms wat meer tijd had om iedereen te spreken. Gelukkig zijn er ook nog andere momenten voor een kopje koffie of een belletje. Dus neem contact met ons op 🙂

Tot ons volgende evenement!

Houd onze facebook en website in de gaten, dan kan je het niet missen! Tot snel.