Afgelopen week hebben wij een interview gehad met Martijn van Flow Reizen. Bekijk hier het artikel dat Flow Reizen op hun website heeft geplaatst: Interview Flow Reizen

Fit op vakantie met Thiro Training

01-02-2018
Thiro, misschien wel onze meest fitte reisbegeleider bij Flow Reizen. Altijd vol energie, goede zin en een scherpe blik. Hij heeft zoveel energie dat hij naast reizen begeleiden ook al een tijdje bezig is met zijn eigen bedrijf, Thiro training. Wij mochten hem een paar vragen stellen, want we zijn natuurlijk reuzebenieuwd!

Waar kennen onze reizigers jou van?

Reizigers van Flow Reizen kennen mij vast van een van de reizen die ik heb mogen begeleiden of van de reünie en kennismakingsdag. Misschien ben ik wel samen op reis geweest met jou naar bijvoorbeeld Oostenrijk, België of IJsland? Of heb ik een praatje gemaakt met jou tijdens de kennismaking dag over welke reis jij deze zomer gaat doen en anders is het vast van het dansen of sporten tijdens de reünie.

USA 2017 met Flow Reizen

Je hebt altijd bergen met energie Thiro, waar haal je het vandaan?

Goede vraag! Bij Flow Reizen ben ik vaak vrolijk, wat mij natuurlijk energie oplevert. Het is leuk om collega’s en onze reizigers te zien. Ik krijg vooral van hun energie als ze bijvoorbeeld de enthousiaste verhalen vertellen over afgelopen zomer. Daarnaast probeer ik gezond te eten en veel te bewegen, wat mij juist energie oplevert.

Je bent begonnen met Thiro training, wat is dat?

Wij geven trainingen voor mensen met een licht verstandelijke beperking, autisme en/of gedragsproblemen. Dit zijn vaak individuele trainingen waarbij we gebruik maken van verschillende sporten zoals bootcamp, fitness, zwemmen, hardlopen, boksen, fietsen of rots en water. Deze trainingen zijn afgestemd op ieders niveau en vinden plaats op een locatie naar keus in de regio Utrecht, Den Bosch en Eindhoven.

Informatiefilmpje Thiro Training

Wat beweegt jou (goede woordspeling ????) om dit te doen?

Op reis met Flow Reizen merkte ik dat mensen zo’n grote glimlach op hun gezicht kregen als ze een sportieve prestatie hadden geleverd waarbij ze net iets meer konden dan dat ze van te voren dachten. Dit maakte mij ook gelukkig! Daarnaast wist ik dat het lastig kan zijn om passend sportaanbod te vinden voor mensen met een beperking en dat zij tegen drempels aanlopen. Daarom zijn wij zelf sportprogramma’s gaan ontwikkelen die aansluiten bij ieders niveau. Wij willen door onze programma’s succeservaringen geven en plezier uitstralen. Hierbij werken we aan vooraf samen besproken doelen.

Kunnen onze reizigers ook bij jou terecht? Waar kan jij ze mee helpen?

Zeker, wij bieden trainingen voor mensen met een beperking, voedingsadvies en therapie aan. Hierbij werken wij aan fysieke, sociale en mentale doelen. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat je wilt afvallen, meer spiermassa wilt opbouwen of meer zelfvertrouwen wilt hebben. Of je wilt leren voor jezelf op te komen en nee te zeggen. Wij zetten hiervoor sport als middel in om jouw doelen te bereiken. Wij staan dan ook voor:

  • Persoonlijke, resultaatgerichte begeleiding
  • Betrouwbaar, deskundig en veilig kader
  • Bevorderen van de persoonlijke ontwikkeling
  • Plezier

Als je in de regio Utrecht, Den Bosch en/of Eindhoven woont, dan kan je contact met ons opnemen voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

USA 2017 met Flow Reizen

Fit op vakantie, waarom is dat fijn?

Flow Reizen biedt avontuurlijke vakanties aan. We doen en zien veel tijdens onze vakantie. Om hier optimaal van te kunnen genieten is het fijn als je fit bent en een goede conditie hebt. Dan kan je bijvoorbeeld de berg beklimmen of die mountainbike tocht maken wat je al heel lang wilde. Of je herstelt juist wat sneller van die vliegreis waardoor je al meteen bij aankomst het zwembad in kan duiken. Dit geeft je weer veel energie en zelfvertrouwen, waardoor je nog meer geniet van je vakantie.

Interesse in de trainingen van Thiro? Check zijn website: https://thirotraining.nl/  Of neem direct contact met Thiro op: ☏ 06-81936499