Fietsvakantie Henk

De fietsroute

We zijn begonnen in Geldrop (vlakbij Eindhoven) en zijn vanaf daar naar Kaatsheuvel gefietst via Best, Boxtel en door de Loonse Drunense Duinen. Daar hadden we een toffe camping. Hier hebben we zelf op een gaspitten gekookt. In de avond zijn we naar de Efteling gegaan. Dit was maar 5 minuten fietsen, dus ideaal! Na een lange fietstocht hebben we hier dan ook nog samen door de Efteling gewandeld en een paar attracties gepakt. Lachen!

Die nacht hebben we lekker geslapen in onze tentjes. Voor Henk was het wel een beetje wennen zonder kussen. Die kan natuurlijk niet mee op de fietst 😉

De dag erna hebben we snel een ontbijtje op, tenten ingepakt en zijn we weer op de fiets gestapt. We hadden een lange weg te gaan naar Bruinisse. Dit was in totaal 90 kilometer. Met tegenwind was dit een flinke uitdaging maar rond 18:00uur kwamen we aan in Bruinisse. We hebben een prachtige tocht achter de rug langs de Zeeuwse kust! In de avond zijn we met de ouders van Henk uiteten gegaan, zij hadden hun boot namelijk in Bruinisse liggen dus dat was goed te combineren. Die nacht hebben we in de haven mogen slapen in onze tentjes. De dag erna zijn we na ons ontbijt vertrokken naar Middelburg.

Dit was echt een prachtige tocht langs wederom de kust over rustige fietspaden. We moeste de Zeelandbrug over, die is groot! Henk vond dit een beetje spannend, maar hij is ook over de brug heen gekomen, de topper.

In Middelburg hebben we nog een drankje gedaan op het terras en daarna zijn we met de trein terug naar Geldrop gegaan. Wat een avontuur en volgend jaar weer!

Verstandelijke beperking fietsvakantie

Vragen of meer weten?

Laat een reactie achter