Kick Off Thiro Training

Yes, het is ons gelukt. Op zondag 3 juni organiseren wij een Kick Off. Dit is een gratis sportief evenement dat in het teken staat van gezondheid, sporten en het ontmoeten van nieuwe mensen. We organiseren verschillende workshops en activiteiten om er een leuke en geslaagde dag van te maken voor jou. Het evenement vindt plaats bij Perron 3 in Rosmalen van 11:30uur tot 15:00uur.

Tijdens deze dag:

Deze dag staat helemaal in het teken van gezondheid. Dit doen we vooral door gezond leven heel leuk te maken.

* Let op doe je sportkleding aan: de sportworkshops zullen buiten plaats vinden en er zijn geen kleedruimten. Wij verzorgen gezonde lekkere hapjes. Je hoeft dus geen lunch mee te nemen.

Kleine kookworkshop

Het maken van kleine hapjes. Simpel, makkelijk en gezond. Kleine hapjes waarmee jij echt de show steelt tijdens speciale gelegenheden en die super lekker en simpel zijn. 

Workshop boksen

We gaan op een veilige en rustige manier de basis van het boksen aan bod laten komen (we gaan niet sparren).*

Bootcamp in Utrecht

Workshop bootcamp

Laagdrempelig bootcampen op ieder niveau. We gaan aan de slag met oefeningen, gewichten en dat in een gezellige groep.

Presentatie Thiro Training

Wil jij meer weten over Thiro Training, kom dan naar deze workshop.

En hoe gaaf is het….

  • Om je eigen smoothie te maken door te fietsen! Er staat een sapfiets buiten, waarbij je jouw eigen gezonde smoothie kunt maken. Terwijl je fietst, wordt het fruit verwerkt tot een smoothie. Een win-win situatie!
  • Om nieuwe mensen te ontmoeten die net als jij geïnteresseerd zijn in sporten en gezondheid, maar het op hun eigen manier en eigen tempo willen doen.
  • Om een dagje lekker weg te zijn, misschien zelfs met vrienden of familie. Even lekker je hoofd leegmaken en eruit. Zie het als een uitje! Er zijn harstikke veel leuke dingen te doen. We gaan natuurlijk duimen voor mooi weer.
  • Buiten dit zijn er andere leuke activiteiten aanwezig, houdt voor deze activiteiten de facebookpagina in de gaten!

Iemand meenemen? Leuk!

Wil jij graag een familielid, vriend/vriendin, begeleider, verzorger of andere kennis meenemen, dan vinden wij dat alleen maar gezellig! Iedereen is vrij om mee te doen aan een workshop.

 

Belangrijk:

Waar?

PERRON-3
Hoff van Hollantlaan 1
5243 SR Rosmalen

Parkeren is gratis en kan voor de deur.

Over ons: sporten met een beperking moet leuk zijn!

Wij zijn van mening dat iedereen moet kunnen sporten met een beperking. Daarom organiseren wij sportieve activiteiten op ieders niveau. Ook vinden wij dat iedereen in staat moet zijn om gezonde keuzes te maken en dat iedereen inzicht kan krijgen in zijn sociale en fysieke doelen.

Daarom geven wij sporttrainingen aan mensen met een beperking zoals een licht verstandelijke beperking, autisme en/of gedragsproblemen. Dit zijn vaak individuele trainingen waarbij we gebruik maken van verschillende sporten zoals bootcamp, fitness, zwemmen, hardlopen, boksen, fietsen of rots en water. Deze trainingen zijn afgestemd op ieders niveau en vinden plaats op een locatie naar keus in de regio Utrecht, Den Bosch en Eindhoven.

Tijdens de Kick Off laten we je graag kennis maken hoe je sporten en gezond leven laagdrempelig en leuk kunt maken.

Geef je nu GRATIS op voor ons evenement: Sporten en Gezondheid

* indicates required