Sport en bewegen voor mensen met een beperking

Vind je het lastig om te kiezen welke oefeningen je allemaal kunt doen? Is de sportschool een standaard ritueel van je weekprogramma geworden? Ervaar jij allerlei drempels om te gaan sporten? Wil je afvallen maar weet je niet waar je moet beginnen?

Vraag jouw gratis proefles aan t.w.v €70 euro! We gaan dan samen een uur sporten en zorgen dat jij plezier ervaart in sport en bewegen.

Proefles aanvragen
Thiro van Zijl - Thiro Training - Sportkundige

We doen het samen!

Hi, ik ben Thiro! Bij Thiro Training zijn we van mening dat iedereen moet kunnen sporten met een beperking. Daarom organiseren wij sportieve activiteiten op ieders niveau. Ook vinden wij dat iedereen in staat moet zijn om gezonde keuzes te maken en dat iedereen inzicht kan krijgen in zijn sociale, mentale en fysieke doelen.

Wij sporten met een beperking. Zo geven wij sporttrainingen aan mensen met een beperking zoals een licht verstandelijke beperking en/of autisme. Dit zijn vaak individuele trainingen waarbij we gebruik maken van verschillende sporten zoals bootcamp, fitness, zwemmen, hardlopen, boksen, fietsen of rots en water. Deze trainingen zijn afgestemd op ieders niveau.

De afgelopen jaren heb ik al veel mensen mogen begeleiden. Wat me opvalt is dat de meeste mensen wel gemotiveerd zijn, maar niet goed weten hoe ze het beste aan de slag kunnen. Vaak ervaren zij zoveel drempels op het gebied van aanbod in de buurt, deskundigheid trainers of de locatie. Met als gevolg dat ze onvoldoende bewegen en stil zitten. Terwijl sporten en bewegen juist zoveel voordelen heeft en ook leuk is!

Speciaal daarom geef ik je graag een gratis proefles, zodat jij lekker aan de slag kunt!

Proefles aanvragen

Deze gratis proefles is wat voor jou als je:

  • Je wilt sporten, maar als je niet helemaal je draai kunt vinden in de groep of in de sportschool
  • Je met plezier wil sporten en daardoor werken aan jouw fysieke of sociale doelen.
  • Als je weet dat beweging je goed doet, maar je niet weet waar je moet beginnen
  • Als je wil trainen voor bijvoorbeeld een fietstocht, kennedymars, obstacle run of hardloopwedstrijdje en daar wel wat handvatten bij kunt gebruiken
  • Als je wilt afvallen, maar geen idee hebt waar je moet beginnen

Wanneer je je hierin herkent, vraag dan jouw persoonlijke proefles aan, speciaal afgestemd op mensen met een verstandelijke beperking en/of autisme. De gratis proeflessen zijn voor iedereen die graag zou willen sporten, of je dat nou zelfstandig kan of niet. Ik denk graag met je mee.

Hoe werkt het?

Je schrijft je in via het formulier op deze website, en dan neem ik uiteraard zo snel mogelijk contact met je op. We plannen dan een datum en tijdstip in op een geselecteerde locatie in Den Bosch, Eindhoven of Utrecht. Als het voor jou niet mogelijk is om daarheen te komen, dan is dat geen probleem en kom ik naar jou.

En dan gaan we…. lekker een uurtje buiten sporten! We zoeken uit wat jij leuk vindt en wat je aan kunt. Uiteraard bespreken we eerst een beetje wie je bent en wat je wil bereiken. Ik vind het leuk en belangrijk om je alvast een beetje te leren kennen. Jij zal mij ook vast willen leren kennen, dus hier nemen we de tijd voor.  Daarna gaan we aan de slag. Hierbij gaat het erom dat je plezier ervaart! Wij zijn van mening dat je vanuit hier pas stappen kan maken. We vieren iedere overwinning, hoe klein ook.

Proefles aanvragen

Wat als je verder wil met sporten na de proefles?

De proefles is bedoeld voor jezelf om te kijken hoe jij het vindt om te sporten. Daarnaast leer je onze trainers natuurlijk ook kennen. Ik vind het namelijk het leukste wat er is, om met jou buiten te sporten. Ik werk met veel verschillende mensen met een licht verstandelijke beperking en/of autisme. We sporten vaak 1 of 2 keer per week. Als jij de proefles leuk vindt, kun je dus ook besluiten om door te gaan met trainen bij Thiro Training.

“Ik heb meer zelfvertrouwen, meer energie, meer kracht en ben 7 kilo afgevallen!”

Koos (cliënt) – over de sportlessen

Wat maakt sporten bij Thiro Training anders?

Goede vraag! Waarom zou je bij mij komen sporten en niet gewoon naar de sportschool bij jou om de hoek gaan? De mensen die bij mij komen voor fitness voor mensen met een beperking geven vaak aan dat de sportschool niet genoeg persoonlijke begeleiding kan geven. Hetzelfde geldt voor de fysio of andere instanties waar ze kunnen sporten. Ze weten daarom niet goed wat ze precies moeten doen en vinden het minder leuk. Ze zijn niet gemotiveerd en boeken onvoldoende resultaat. Ik heb aandacht voor jou als je bij mij komt sporten. Voor mij is een persoonlijke en informele aanpak belangrijk.

Daarnaast vinden wij het belangrijk dat jij je gezond voelt. Sporten alleen is namelijk vaak niet genoeg om je doel te bereiken; wellicht moet je ook anders gaan eten/drinken of leven. Wij helpen je om je fitter, energieker en lekkerder in je vel te voelen. We gaan ook aan de slag met het vergroten van je zelfvertrouwen. Niet geheel onbelangrijk; we vieren ieder succes! Het feit dat je alleen al de stap genomen hebt om te gaan sporten, is al een feestje waard. Daarom hopen we  dat je je inschrijft voor een gratis proefles.

Je zit bovendien nergens aan vast. Het is een laagdrempelige kennismaking met ons en onze manier van sporten.

Proefles aanvragen

Praktische informatie

Waar: dit stemmen we in overleg af. Wij werken in meerdere steden en zoeken samen naar een geschikte locatie.

Kosten: er zitten geen kosten verbonden aan deze proefles.

Met wie? Een van onze trainers

Hoelang: 1 uur

Wanneer: we plannen samen een geschikte tijd en datum in

Benodigdheden: sportschoenen en -kleding en een goed humeur, want we willen wel dat er gelachen kan worden.

Vraag je gratis proefles aan en kom sporten!

* indicates required