Met ons “doe het zelf” programma dragen wij bij aan gelijke kansen waarbij wij jou de mogelijkheid willen geven om je leefstijl duurzaam te verbeteren.

Gezonde leefstijl tips en trainingen tijdens het corona virus

Het Coronavirus raakt ook de gehandicaptensector. Veel mensen met een verstandelijke beperking hebben nu weinig tot geen dagbesteding, behandeling en ambulante begeleiding. Dit heeft natuurlijk impact op iedereen. We zitten veel binnen, dus lekkernijen zijn binnen handbereik. Het lopen, fietsen en sporten is ook grotendeels weggevallen.

Thiro Training wil door onlineprogramma’s ervoor zorgen dat mensen met een verstandelijke beperking actief blijven en bewust blijven van hun leefstijl. Hiervoor maken wij filmpjes, die je hieronder kan terug vinden.

Wij zien kansen om dit programma in te zetten voor de ambulante cliënten en op woningen als leuke en gezonde activiteiten die gedaan kunnen worden.

Thuistraining

Sporten en/of bewegen hoeft niet per se in de sportschool of bij een sportvereniging te zijn, maar dit kan ook thuis, in de tuin of in een park. In de thuistrainingen laten wij oefeningen zien die je zelf kan uitvoeren.

Kookvideo's

Het maken van een gezonde maaltijd of snack hoeft niet moeilijk te zijn. In deze kookvideo’s laten wij zien hoe je een gezonde maaltijd of snack zelf kan maken. Alle gerechten zijn snel klaar en niet al te moeilijk om klaar te maken. We leggen stap voor stap uit wat je moet doen, zodat je zelf aan de slag kan!

Wist je dat?

Wist je dat… wij ook video’s maken over leefstijl en gezondheid? Met deze video’s willen wij jouw kennis en bewustwording te vergroten. We zullen het hebben over verschillende thema’s zoals suiker, groente en fruit.