De doelgroep

De sportprogramma’s en leefstijlcoaching zijn ontwikkeld voor kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking en/of autisme. Wij werken samen met ouders/verzorgers en de professionele omgeving.

 

Daarnaast ontwikkelen en implementeren wij leefstijlbeleid bij organisaties in samenwerking met de professionele omgeving. Om de gezondheid van mensen met een verstandelijke beperking en/of autisme te verbeteren.

Sportprogramma’s en leefstijlcoaching

De programma’s zijn ontwikkeld voor kinderen, jongeren en volwassen met een verstandelijke beperking en autisme en hun ouders/verzorgers en professionele omgeving.

De deelnemers zijn welkom vanuit het hele land, waarbij wij focussen op de provincies Utrecht, Noord-Brabant, Gelderland en Noord en Zuid-Holland. De deelnemers hebben een extra zetje in de rug nodig wat betreft sport, bewegen, voeding, gedrag en leefstijl. De deelnemer neemt deel aan onze programma’s omdat hij een bepaalde mate van begeleiding en ondersteuning nodig hebt om zijn zelfredzaamheid en kwaliteit van leven te vergroten. Voor iedere deelnemer kan deze begeleiding en training dan ook anders zijn.

Thiro Training Advies

De doelgroep van Thiro Training Advies zijn professionals die werkzaam zijn met mensen met een verstandelijke beperking of autisme of zwakbegaafdheid. Dit kan zowel op beleidsniveau zijn als uitvoerend. Wij werken hierin bijvoorbeeld samen met begeleiders op een woongroep, managers van woonlocaties, beleidsmakers van zorginstellingen, begeleiders in de gevangenis, jobcoaches, beleidsmakers van een sociale werkplaats of behandelaren zoals fysiotherapeuten en dietisten van een zorginstelling.

Vraag direct een offerte aan