Bootcamp voor jongeren met een licht verstandelijke beperking

Wil jij bootcampen in een kleine groep? Schrijf je dan nu in voor onze bootcamp voor jongeren met een licht verstandelijke beperking op woensdagmiddag in het Wilhelminapark, Utrecht.

Bootcamp is een sport waarbij je aan de slag gaat op jouw niveau. We maken hierbij gebruik van ons eigen lichaam, klein materiaal en alles wat we in het park aanwezig is. De basis is plezier! Vanuit daar gaan we samen aan de slag om te werken aan jouw fysieke en/of sociale doelen.

Ja, leuk! Ik neem contact op.
Contact opnemen

Neem contact op of vraag een gratis proefles aan

Contact opnemen

Waar, wanneer en aanmelden

Waar: Wilhelminapark, Utrecht

Wanneer: iedere woensdagmiddag 16:30-17:30uur

Aanmelden: stuur ons een mail waarin je aangeeft interesse te hebben of bel ons. Dan kunnen we het een en ander bespreken voordat je gaat starten bij ons.

Trainer: Simone Pastoors

“Ben jij net zoals ik graag actief bezig? En vind jij het ook lekker om buiten te sporten, je gedachten op nul te zetten en plezier uit je activiteiten te halen? Dan ben je op het juiste adres! Ik vind het belangrijk dat we kunnen lachen met elkaar en succesbeleving kunnen ervaren. Ik hoop samen met jou aan jouw fysieke en/of sociale doelen te werken. Ben jij ready voor de bootcamp? Ik in ieder geval wel!”