Autisme en sport

Samen maken wij het leuk en mogelijk

Wij bieden verschillende individuele sporten aan voor jongeren en volwassen met autisme, waarbij we werken aan jouw fysieke en/of sociale doelen. Dit doen wij door sporten leuk te maken, iedere training een succeservaring te maken en ervoor te zorgen dat jij een glimlach op je gezicht hebt. Mensen met autisme lopen soms tegen drempels aan tijdens het sporten, maar autisme en sport gaat juist heel goed samen. Ook kan het zijn dat je juist door middel van onze sportprogramma’s wilt werken aan jouw fysieke en/of sociale doelen.

Individuele sportprogramma’s voor mensen met autisme

Onze programma’s zijn over het algemeen individueel. Je kan ook in een groepje sporten, maar dan zullen dat andere mensen met autisme moeten zijn, die dezelfde wensen en doelen hebben. Wij hebben deze groepen niet. Je kan dus in een groep sporten bij ons als jij vanuit de woning, klas of met vrienden wil sporten die ook autisme hebben en hier al contact mee hebt.

Sportprogramma’s

Leefstijlcoaching

Naast  sporten kun je bij Thiro Training ook terecht voor leefstijlcoaching.  Zo leren wij je bewust te worden van wat je eet en welke gezonde alternatieven er zijn. Geen strenge diëten maar kleine aanpassingen aan jouw eetpatroon waardoor je toch afvalt en meer energie hebt.
Onze trainingen vinden plaats op een locatie naar keus in de regio’s Utrecht, Den Bosch, Nijmegen en Eindhoven. Wij bieden verschillende aangepast sporten voor gehandicapten zoals bootcamp, fitness, zwemmen, hardlopen, boksen, fietsen, of sport & spel.

Meer weten over leefstijlcoaching
Sport met autisme Den Bosch

Video’s

Autisme en sport bij jou thuis? Zin om thuis te gaan sporten met onze video’s? De video’s zijn vooral voor beginners die thuis aan de slag willen met leuke oefeningen. De workouts duren ongeveer 5 a 10 minuten en zijn gewoon in je woonkamer te doen. Veel plezier.

Bekijk alle video's

Meer informatie over Sporten bij Thiro Training?