Autisme en sport

Samen maken wij het leuk en mogelijk

Wij bieden verschillende individuele sporten aan voor jongeren en volwassen met autisme, waarbij we werken aan jouw fysieke en/of sociale doelen. Dit doen wij door sporten leuk te maken, iedere training een succeservaring te maken en ervoor te zorgen dat jij een glimlach op je gezicht hebt. Mensen met autisme lopen soms tegen drempels aan tijdens het sporten, maar autisme en sport gaat juist heel goed samen. Ook kan het zijn dat je juist door middel van onze sportprogramma’s wilt werken aan jouw fysieke en/of sociale doelen.

Ontvang direct meer infomatie!
Sport en autisme Thiro

Individuele programma’s voor mensen met autisme

Onze programma’s zijn over het algemeen individueel. Je kan ook in een groepje sporten, maar dan zullen dat andere mensen met autisme moeten zijn, die dezelfde wensen en doelen hebben. Wij hebben deze groepen niet. Je kan dus in een groep sporten bij ons als jij vanuit de woning, klas of met vrienden wil sporten die ook autisme hebben en hier al contact mee hebt.

De locatie's voor sporten met autisme

Wij geven trainingen in de regio’s Utrecht, Noord – Brabant, Gelderland en Noord-Holland en Zuid-Holland. Wij komen ook in de kleine dorpjes in de buurt. Ligt jouw regio erbuiten, neem dan gerust contact op, wellicht dat we daar ook kunnen komen namelijk.
Wij sporten zoveel mogelijk op mooie buiten locaties. Dit kan een park zijn, maar ook ergens in het bos of op een parkeergarage of juist aan een meer. Voor sommige programma’s kan het ook zijn dat we naar een sportschool of naar het zwembad gaan.

De trainers & tarieven sporten met autisme

Al onze trainers hebben een afgeronde HBO of masteropleiding zoals Sportkunde, Psychomotorische Therapie, Special Needs of de ALO. Daarnaast hebben zij door werkervaring of cursussen ervaring met mensen met autisme. Klik hier voor alle trainers.

Tarief voor sportprogramma met autisme: 
1 personen: €60,-
2 personen: €37,-
3 personen: €30,-
4 personen: €25,-
Prijzen zijn per persoon en per uur. Exclusief BTW en eventuele reiskosten.

Leefstijlcoaching

Wil jij ook meer regie ervaren over jouw gezondheid en zit jouw gezondheid in de weg? Dan zou ons leefstijlcoach programma wellicht meer geschikt zijn voor jou.
Ons leefstijlcoach programma is gemaakt voor mensen met autisme, waarbij wij samen met jou, je verwanten en begeleiders werken aan jouw doelen. Dit doen wij door het leuk te maken en jouw kennis en bewustwording te vergroten. Dit doen we aan de hand van de thema’s voeding, bewegen en gedrag. Dit is altijd voor een hoger doel, dit hogere doel bepaal jij en kom je vaak gaandeweg het traject achter, want dat is groter dan alleen afvallen. De vraag is: waarom wil jij afvallen of gezonder leven? Klik hier voor meer informatie over leefstijlcoaching.
Meer over leefstijlcoachingOntvang direct meer infomatie!